Ken jij Kenko al? Dé online boetiek met natuurlijke feel good producten

Laatst was ik op een event waar ik twee meiden met allemaal hele interessante spullen zag staan. Mijn oog werd aangetrokken door de knappe verpakkingen en ik raakte aan de praat met Françoise en Eveline, founders van Kenko. Na ziekte besloten ze beide om op zoek te gaan naar een manier om zich beter te voelen, dit begint bij voeding maar als je let op wat je eet kun je maar beter ook in de gaten houden wat je op jouw huid smeert.

De interesse voor natuurlijke cosmetica werd geboren met een flinke zoektocht als gevolg: de ambitieuze meiden houden niet van stoffige potjes want het oog wil ook wat. Mooie, eerlijk geproduceerde producten waarbij alles klopt, dat is wat ze verkopen. No way dat je schadelijke toevoegingen treft in de zorgvuldig geselecteerde collectie met producten van over de hele wereld. Alles is met gemaakt met liefde voor mens, dier en natuur én gestest aan de hand van onze strenge criteria, samen met een farmaceute. Online vind je al dit moois voor fijne prijzen en nu is het tijd om kennis, nieuwtjes en producten offline met elkaar te gaan delen. Ofwel: Kenko is toe aan de volgende stap: een Kenko community. Een community waarin je de nieuwste natuurlijke feel good producten als eerste ontdekt en test! Om dit concept verder uit te rollen is budget nodig en daarom hebben de meiden een crowdfunding campagne gelanceerd. Niet zomaar een want je krijgt er iets moois voor terug!

Beeld: Kenko

Beeld: Kenko


Limited edition Kenko Boxen
Wil jij jouw beautyritueel verduurzamen? Dan is dit hét moment. Je kunt nu een limited edition Kenko Box bestellen maar daarin een fijne selectie natuurlijke producten. De boxen zijn verkrijgbaar vanaf vijfenveertig euro en de meiden nemen contact met je op voor persoonlijke productkeuzes. Té leuk en ideaal als je niet weet waar je moet beginnen. Het is een win-win situatie: jij hebt voordelig de mooiste producten en de meiden kunnen verder bouwen aan een mooi bedrijf. Kijk zelf maar even op Crowd About Now.