Dit is hoe je er ouder uit ziet door je lippen

Naarmate de jaren verstrijken, verdwijnt het volume in jouw lippen. Eeuwig zonde want je houd van jouw zwoele mond. Alleen geen enkele vrouw ontkomt er aan: dunnere lippen met een vagere liplijn. Gelukkig zijn er veel manieren om toch die volle lip te creëren.

En dan hebben we het niet per se over fillers, de meest eenvoudige manier om het volume op te pompen. Nee, au naturel zijn er ook verschillende manieren om de lippen optisch voller te laten lijken.

Scrub
Door het scrubben zorg je ervoor dat de lippen minder vervellen, beter doorbloed en gehydrateerd zijn. Hierdoor reflecteren ze meer licht waardoor ze shinen! Scrub de lippen met een tandenborstel of ander klein borsteltje en je ziet direct resultaat.

Lipliner
Kies een kleur die past bij je lippen, het zwarte lijntje uit de nineties is not done. Teken vervolgens een lijntje om je lippen. Doe dit subtiel! Je wilt geen getekende mond op het eerste gezicht…

Highlighter
De cupidoboog is het deukje tussen je bovenlip en neus en is heus waar geschikt voor een beetje highlighter. Gebruik champagnekleur en een hydraterende balsem om het af te maken. Optisch zorgt dit voor extra volume.

Lippenstift
De laatste stap is een dotje lippenstift, kies niet voor donkere kleuren of matte structuren, hierdoor krijg je een zuurpruimpje. Voor de geslonken lip is een creamy textuur en neutrale of felle en glanzende kleur het beste! Een beetje gloss om het af te maken en je hebt weer een begeerlijke lippartij!