Inspiratie voor het aanschaffen van fotolijsten nodig?

Foto’s geven je huis dat fijne persoonlijke tintje. Als vrienden bij je op visite komen zeggen ze dat het huis echt jij is. Dat wil je zien te bereiken. Je wil jouw persoonlijke smaak duidelijk overbrengen. Niet alleen met de foto’s van dierbaren en van personen die je enorm respecteert en waardeert, maar ook hoe je de foto’s in de ruimte laat zien.

Jouw stijl in huis is eclectisch te noemen. Een beetje van alles wat zou een ander zeggen. Een rommeltje zou weer iemand anders roepen. Maar het is jouw stijl, jouw idee en jouw persoonlijke touch. Bij die stijl moet je dus een match zien te vinden waar je al die foto’s in kunt showen. In jouw geval is de vorm dan van groot belang bij een collagelijst kopen.

Vorm
Er zijn fotocollagelijsten is allerlei vormen. Rechthoekig, vierkant of grillig. De grillige, niet vast aan bepaalde afmeting of vorm, is dan waarschijnlijk het meest geschikt voor jou. Er zijn zelfs multi-fotolijsten met verschillende vormen in één. Bijvoorbeeld een paar rechthoekige, een vierkante en één in de vorm van een hartje. Kies voor een foto waar het middelpunt het belangrijkste is, een lijst met een ronde vorm.

Materiaal
Als je in het interieur van je huis veel hout hebt terug laten komen is een houten collagelijst voor de foto’s het leukst. Dat past ook in een industriële inrichting. Maar metaal kan dan natuurlijk ook hartstikke goed toegepast worden. Een multi fotolijst boven de bank met de portretten van alle familieleden of een grote metalen collagelijst met de laatste vakantie op Bonaire in de gang. Dat zijn leuke binnenkomers. Je hebt gelijk mooie gesprekken met je vrienden. Je kunt de fotolijsten voor meerdere foto’s ook goed gebruiken op je nieuwe thuiskantoor. Die werkplek boven, wat vroeger een logeerkamertje was, ben je aan het omtoveren tot creatieve werkplaats voor het schrijven van je blogs. Ook daar is zo’n multi-fotolijst goed te gebruiken. Maar dan als collagelijst aan de muur met allemaal tekeningen en foto’s van ideeën die je nog moet uitwerken. Stap in de wereld van collage fotolijsten in verschillende vormen en ontdek de vele mogelijkheden!