Hotspot Alert | TEDS All Day Brunch Den Haag

Houd jij er ook van om zo af en toe een dagje-escape-je-eigen-stad te doen? Laatst ging ik op een van de eerste lentedagen van dit jaar naar het altijd gezellige Oh Oh Den Haag (lekker cliché, I know, maar kon het niet laten.) En hoewel ik het aantal keren dat ik in deze ‘mooie stad achter de duinen’ (nu houd ik op, wink) ben geweest, heb ik me laatst toch een hidden gem van een charmant straatje ontdekt: say hi to de Frederikstraat. En prompt zag ik daar tijdens m’n hotspot hunt een oude Amsterdamse bekende, namelijk…TEDS.

TEDS All Day Brunch

Ze zijn goed bezig bij TEDS! Waar het brunch-avontuur een paar jaar geleden begon met #1 (Amsterdam), zijn ze inmiddels ook met #2 (Utrecht) en #3 (Den Haag) hun vleugels flink aan het uitslaan. Bij deze laatste, jongste telg ben ik ’s middags een vorkje gaan prikken.

Van hangover tot (healthy) alledaagse food cravings, bij TEDS ben je aan het juiste adres. Of je nu op de gezonde tour bent of liever jezelf helemaal wil laten gaan (yesss, that was me), het kan allemaal. Maar bovenal gaat het er voor de TEDS’ers om dat het finger lickin’ good is wat je besteld. Je brunch, lunch of high tea moet een feestje zijn! Nou, dat heb ik geweten. Op het menu werd m’n oog als een magneet getrokken door de Banana Pancakes 2.0 met marshmallows én Nutella on top, hallelujah. De ‘2.0’ had ook best 3.0 mogen zijn, want wat was dit zelfs voor een fervente pannenkoeken(vr)eter hemels. Mij hadden ze!

TEDS All Day Brunch Den Haag

TEDS All Day Brunch Den Haag

Genoeg pannenkoekengeflirt. Met de rest van de menukaart is het namelijk ook aardig sjansen geblazen. TEDS club, breakfast burrito, sandwich philly cheese steak of the all in chuncky Ceasar salad. Oh, en heb je iets te vieren of wil je gewoon uitpakken omdat het kan? Dan zijn de champagne, mimosa of Bloody Mary brunch je-van-het voor jou.

TEDS All Day Brunch Den HaagTEDS All Day Brunch Den Haag

TEDS goes Yoisho

Bij binnenkomst hangt er gelijk een kick-back-and-relax-sfeertje. Foto’s spreken voor zich, niet? Fijne plek om zo een dag te vertoeven. Daarover gesproken. Waar TEDS’ focus eerst alleen lag om brunches en lunches een New York touch-up te geven, zijn ze inmiddels op vrijdagen en zaterdagen ook open voor…Yoisho. Yoisho staat in het Japans voor ontspanning. Hoe lekker om in de avonduren aan te schuiven voor Aziatische appetijtelijkheden, crazy cocktails en meer. Een concept op zich dat volgens horen zeggen zeker niet onderdoet aan m’n brunch besties. Zou zeggen: ‘Ga ervoor!’