Hotspot alert | Ter Marsch & Co Amsterdam

Bekroond tot de allerbesten, dat zijn de hamburgers van Ter Marsch & Co. En zo’n succesformule vraagt om uitbreiding. Van 010 naar 020. Zo was daar ruim drie jaar geleden burgerbro Ter Marsch & Co Amsterdam. Geen newbie in town. Alhoewel, sinds medio 2019 hebben ze de boel aardig verbouwd. Je herkent de burgerbar niet meer terug. Tijd om te gaan buurten bij deze met de Entree Award bekroonde toko voor best restyling 2019!

Er was eens…burgerbar Ter Marsch & Co Amsterdam

De oorsprong van Ter Marsch & Co gaat terug tot de 19e eeuw toen het een slagerij was. Ze begonnen daar waar de adel behoefte had aan vlees van de allerbeste kwaliteit en andere goederen. Al 125 jaar staat vleesch centraal. En nog steeds wordt er dagelijks gestreefd naar het hoogst haalbare. Exclusieve producten van de hoogste kwaliteit, it is. 

Ter Marsch & Co Amsterdam

Veel meer dan burgers happen en biertjes tappen

Is het een hamburgerbar? Jazeker! Heeft het ook de looks van een burgerbar? Alles behalve! Hamburgers happen in een knappe setting. Een setting van fluweelroze banken, neon-eyecatcher, Instagrammable hoekjes. Een bonte bedoeling van kleur en een met bloemen overladen bar – per slot van rekening zit het aan de Bloemenmarkt – waar je niet omheen kan. Of. Nou ja. Eigenlijk dus juist wel. De bar is namelijk in het midden van de zaak te vinden, en wordt omringd door barkrukken. Altijd leuk! Aan sfeer geen gebrek bij Ter Marsch & Co. Kan me voorstellen dat het op vrijdag- en zaterdagavond voor sommigen behoorlijk pittig is qua prikkels. De muziek staat namelijk aardig hard, maar als je er wat van zegt, draaien ze de volumeknop graag wat meer terug.

Oké, je ogen en oren komen aan hun trekken. En dat geldt ook voor je smaakpapillen. Op het menu veel burgers. Dagverse, veelal huisgemaakte burgers. Award-winning gastroburgers. Burgers met twee patties. Burgers met Japanse Wagyu. Van de Oh’Cheesus tot The Royal Dutch. Die laatste is er één van wereldklasse met een nummer 12 classificering in dé hamburger World Food Champion VS.

Ter Marsch & Co Amsterdam

Waar ben je anno 2019 als burgerzaak zonder vegetarische burger. Een die veel weg heeft van een vlezige patty. De ‘Natural Happiness’ is 100% plantbased, 0% cow patty. 

Mocht je denken dat Ter Marsch & Co alleen burgers op het menu heeft staan. Bombastische burgers waar de sappigheid vanaf druipt. Nee hoor, ze hebben dus ook steaks uit de Dry Aged-kast, salades en ’s middags sandwiches. En voor de zoetekauwers onder ons is er ook genoeg te kiezen. Ga sowieso hun vegan dessert ‘Snickers brownie’ proberen. Behoorlijke bonk chocolade, maar dat gaat je lukken. En naast de vette hap hebben ze natuurlijk ook een scala aan bieren, wijnen, cocktails en andere dorstlessers.

Eerlijk is eerlijk, de meesten zullen hier geen uren gaan tafelen. Maar wil je een betaalbaar hapje eten? En wil je zeker weten dat wat je kiest lekker is? Bij Ter Marsch & Co ben je aan het juiste adres. Let’s plan a burger date!

Ter Marsch & Co Amsterdam

Vijzelstraat 4, Amsterdam-Centrum

Website | Instagram | Facebook