Hoe een co-working space je kan inspireren en je netwerk vergroot

De kans is groot dat je de afgelopen twee jaar de muren op je af hebt zien komen. Thuiswerken is de norm en dat werkt niet voor iedereen goed. Jengelende kinderen, een klein huis met huisgenoten of simpelweg een gebrek aan motivatie. Allemaal redenen waarom buiten de deur werken efficiënter is. Waar kun je dat beter doen dan bij een co-working space? Nog niet zo lang geleden kwamen we deze creatieve ruimtes vooral in grote steden als Amsterdam of Utrecht tegen. Inmiddels verspreid de vlek van flexwerkenplekken in Nederland zich steeds verder uit. Neem nou co-working space IVY OFFICE in Hilversum.

Co-working space IVY OFFICE in Hilversum

IVY OFFICE is een fijne plek voor Hilversummers die buiten de deur werken willen ontdekken. De co-working space is van alle gemakken voorzien en ziet er ook nog eens knap uit. Het design interieur is strak en minimalistisch en de koffie wordt gemaakt door baristas die wel weten hoe een bakkie moet smaken. Er zijn gezamenlijke werkplekken maar ook afgesloten ruimtes. En dat allemaal in de leukste straat van Hilversum: de Gijsbrecht van Amstelstraat.
ivy office

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door co-working | coffee | events (@ivyofficehilversum)

Naast werken heb je bij IVY OFFICE ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Want gebrek aan sociaal contact maakt de lange werkdagen zeer saai. Je staat altijd aan – de grens tussen werk en vrije tijd vervaagd – en ziet geen mens. Daar moet je tegen kunnen. Voor de meeste mensen heeft thuiswerken een negatieve invloed op de stemming. Je gaat over grenzen, bent vermoeider, minder gemotiveerd en je wordt minder geprikkeld. Terwijl je bij een co-working space nog eens wat beleeft! Er worden netwerkborrels georganiseerd, er zijn events en de ruimte wordt zelfs gebruikt voor fotoshoots. Snel een cadeautje nodig? Kan. Want voor in de co-working space heb je enkele zeer mooie spullen te koop. Wat wil een mens nog meer? Aanstaande zaterdag is er een breakfast event waar je onder het genot van een zalig ontbijt wat kletst met andere vrouwen én een professionele foto van jezelf laat maken door een fotograaf. Handig voor LinkedIn. Meer weten over dit unieke breakfast event? Kijk dan snel op de website.