Liefhebbers van geurkaarsen verzamelen!

Geurkaarsen zijn voor ons onmisbaar in huis. Dat maakt ze meteen het perfecte cadeau in de toch al zo donkere decembermaand. Het is geen nutteloos product, maar een vreugdevol lichtje tijdens de donkere dagen. Daarom vielen wij meteen voor de stijlvolle geurkaarsen van AUGUST & PIERS van Skins.

De geurkaarsen die we vandaag zien zijn meer dan een decoratief object. Ze hebben de kracht om stemmingen te beïnvloeden en zintuigen te prikkelen. Verschillende geuren, passen bij verschillende stemmingen. Zo moedigt lavendel rust en slaap aan, zorgt katoen voor een fris briesje in huis en past hout echt bij de winterse sferen.

Het vinden van een perfecte geurkaars draait echter niet alleen om de geur, het oog wil ook wat. Daarnaast zijn de brandtijd en de grondstof van belang. Wanneer je investeert in een luxe geurkaars wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben.

Geurkaarsen van AUGUST & PIERS

AUGUST&PIERS maakt inspirerende geurkaarsen maakt die de individualiteit vieren. De oprichters zijn al van jongs af aan gefascineerd door geuren, met een passie voor design en duurzaamheid. De verfijnde kaarsen van AUGUST&PIERS bestaan uit een mengsel van soja, bijenwas en koolzaad met lonten van katoen. De geuren worden ontwikkeld door gerenommeerde parfumeurs en vieren de schittering van ieders eigenaardigheden op een bijzondere manier.
august geurkaars

August & Piers Candle Darling 340gr | €75 via Skins Cosmetics

Laat een geurkaars lang genoeg branden

Je moet je geurkaars altijd een paar uur laten branden als je hem voor het eerst aansteekt. Dit is om de bovenste laag was volledig te laten smelten, zodat je een gelijkmatige verbranding krijgt als je het lontje weer aansteekt. Was heeft een geheugen, dus het is belangrijk om deze stap niet over te slaan om er zeker van te zijn dat de kaars zo gelijkmatig mogelijk opbrandt.