Dierenliefhebbers opgelet: Freek Vonk zoekt een assistent

Wie kent hem niet. Freek Vonk, bioloog, presentator en gek op slangen, treedt tijdens de kerstvakantie drie keer op in AFAS Live met zijn show ‘Op wereldreis’. Maar dat doet-ie niet alleen. Nee, Freek is op zoek naar een extra paar handen. Oftewel een assistent. Iets voor jou?

Freek heeft iemand nodig die hem zijn reptielen en andere beesten aangeeft. Want tsja, anders wordt het een beetje ingewikkeld. Op Facebook plaatste hij een oproepje.

“Weet jij alles over de dierenwereld? Over gorilla’s, spinnen, haaien, slangen en misschien ook wel over dino’s?! Kan je wat over die gekke, luie Johan de Varaan vertellen? Durf je zelfs met hem (en mij) op de foto? En vind je het leuk om voor een volle zaal samen met mij een verhaal te vertellen? Doe dan nu mee! Maak een superstoer en avontuurlijk filmpje en zet deze op mijn Facebook… Wie weet sta jij straks met mij op het podium van de AFAS Live!” 

Hoewel er geen leeftijdsgrens wordt genoemd, kunnen we wel uit Freeks oproep uitmaken dat hij op zoek is naar een jonge dierenvriend. Want tsja.. dino’s. Maar hé als dit nou je droom is of je bent gek op dieren. Waarom zou je niet een poging wagen? Wie weet sta jij straks wel op 27,28 en 29 te schitteren in AFAS naast Freek Vonk met een vogelspin op je hand.