Dit feest was absoluut geen Moët(je)

Zo ongeveer een week geleden vloeide de champagne rijkelijk in het Amstel Hotel in Amsterdam. Voor een gigantisch feest van Moët & Chandon werd het hotel omgetoverd tot een luxe strand waar je met blote voeten in het zand (en glas bubbels in de hand) kon dansen. Er was flink uitgepakt voor International Moët Party Day.

Niet alleen in het Amstel Hotel vloeide de champagne in overvloed, ook elders op de wereld werd flink geproost. De flessen gingen in een rap tempo leeg en de gasten werden steeds – eh – joliger? Logisch want dit was de beste partij van het jaar waar we maar niet over uitgepraat raken. En yesss! Er zijn foto’s zodat we nog lang ongegeneerd kunnen terugblieken.

moët

Foto: RVDA

champagne toren

Foto: RVDA

beach

Foto: RVDA

ballon

Foto: RVDA

Nét mijn kies getrokken maar je snapt: ik was er toch bij met mijn verloofde!

Nét mijn kies getrokken maar je snapt: ik was er toch bij