Faace fleurt je huid op met fuss-free face masks

Kijk ze staan, de Faace-masks en cleansers. Net een schoolfoto van vroeger, hè? Stralen doen ze niet alleen vanwege hun knalkleurige uiterlijk, maar ook door hun natuurlijke schoonheid van binnen. Natural beauties zijn het, want natuurlijke ingrediënten, vegan, dierproefvrij en verpakt in duurzame(re) tubes (gemaakt van 60% gerecycled materiaal). Let’s Faace it!

Faace: fuss-free face masks (en meer) 

Dikke kans dat je badkamerkastje(s) al propvol zijn. Toch bij deze het vriendelijke verzoek om ruim baan te maken voor het alleraardigste huidverzorgingsmerk Faace, designed for ‘skin disrupted by life’. Nu niet wegklikken, omdat je van mening bent dat er niets meer in je routine bij kan. Dat is namelijk precies waar founder Jasmine Wicks-Stephans op inspringt. De reden dat ze na 15 jaar in de beautyscene te hebben rondgelopen haar eigen merk heeft ontwikkeld (in samenwerking met veel beauty-experts, visagisten, aromatherapeuten, cosmeticajournalisten en beauty bloggers), heeft daar namelijk alles mee te maken. Het idee ontstond toen ze moeder werd en minder tijd (en energie!) had om met haar dagelijkse huidverzorgingsroutine door te pakken.

Faace vegan gezichtsverzorging

En zij is niet de enige. Tijdens onze dagelijkse drukte waarin we veel (heel veel) balletjes hooghouden, schiet de verzorging van onze huid er al snel bij in. Jasmine wil met haar Faace-producten laten zien dat het allemaal heus niet ingewikkeld en tijdrovend hoeft te zijn. Niet uit een 10-stappenplan hoeft te bestaan. En niet een dot duiten hoeft te kosten. Wat wel? Het Faace-assortiment bestaat uit gezichtsmaskers en cleansers. Voor vrouwen, voor mannen. Voor elk huidtype. Gezichtsproducten die je skin de verzorgende oppepper geven die het nodig heeft en dat zonder er zelf veel voor te hoeven doen. Heel handig kunnen we je vertellen!

“Onze huidverzorgingsproducten zijn supermakkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijk. Gebruik Faace als je huid TLC nodig heeft, maar je er geen tijd voor hebt. Pak een tube, breng het aan, laat het zitten (bij de maskers), of spoel het af (bij de cleansers) en ga weer verder met je drukke dag. Onze klanten prijzen de producten voor het directe resultaat, de chic ogende verpakking en het feit dat ze deze routine makkelijk kinnen inblenden in hun drukke schema’s”, aldus Faace-oprichter Jasmine Wicks-Stephans.

Faace vegan gezichtsverzorging

Faace-assortiment: 4x gezichtsmaskers, 2x cleansers

De Faace-lijn bestaat uit 4 gezichtsmaskers: Period, Tired, Menopause en Sweaty Faace en de natuurlijke cleansers Dirty en Dull. Nah, laten de namen precies verklappen welke specifieke huidissues ze aanpakken: zo is Tired er om je vermoeide huid wakker te schudden en helpt Period bij hormonale perikelen. Kwestie van de sheet masks op je snoet te smeren en het product haar ding te laten doen. O ja, die sheet masks hè, die zijn zoals je ze kent, maar dan zonder de niet-duurzame sheet. Grotendeels gerecyclede tubes (want Faace doet waar kan ’t duurzaam aan), actieve natuurlijke ingrediënten, vegan en dierproefvrij, weet je nog?

Als hekkensluiter nog even dit. Faace doet graag iets terug voor de medemens. Daarom doneren ze per verkocht gezichtsmasker (Periode, Tired, Sweaty) sanitaire producten aan Hey Girls. Dit is een organisatie die een vuist balt tegen menstruatiearmoede. Verder support Faace The Menopause Charity met haar Menopause maskers. We like!

Faace is verkrijgbaar via bioplaneet.nl. De prijzen variëren tussen de € 31,- en € 39,-.