Een creatieve lente met bloomon

bloomon is een van de bekendste online bloemisten. Veel liefhebbers ontvangen met enige regelmaat een stijlvolle bos thuis of ze geven bloemen cadeau (want hoe leuk). Speciaal voor de lente zijn de voorjaarsboeketten van bloomon mooier dan ooit. De bloemstylisten hebben ervoor gezorgd dat je de boeketten van alle kanten kunt bewonderen. De zachte crèmekleuren en aantrekkelijke pastel- en perziktinten, de elegante freesia’s, weelderige bloesemtakken en sierlijke Franse tulpen. Wie wil er nou niet zo’n bos lente in huis? Dat is pas rijkdom!

De bloemen van bloomon komen direct van de kweker (verser kan niet) en daardoor blijven ze lang mooi. De fraaie bossen worden thuis bezorgd dus je hoeft de deur niet uit. Ideaal om jouw interieur mee op te fleuren zonder al te veel moeite.

Creatieve designs

 

motel a miio

bloomon is er niet alleen voor bloemen, ook aan vazen is gedacht. Mooie bloemen komen pas goed tot z’n recht in een schitterende vaas. Vaak is een simpele vaas al prachtig maar soms wil een mens weer eens wat anders. Afgelopen maand lanceerde bloomon een limited edition vaas met keramieklabel Motel a Miio. Bij dit keramieklabel uit München is vakmanschap en liefde voor design een must en de vaas voor bloomon is dan ook een parel van topkwaliteit.

Leuk de paastafel op met bloemen

bloomon pasen
Pasen. Wij vinden het een mooie traditie om jaarlijks weer flink uit te pakken. De paastafel is daar een belangrijk onderdeel van. Het mooiste servies komt uit de kast, een tafellaken wordt speciaal aangeschaft en de verse bossen bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken. Bloomon heeft voor de paasdagen feestelijke bossen bedacht waarin populaire paasklassiekers en ontluikende voorjaarsbloemen zijn verwerkt. De ster van de paascollectie is de Easter Edition: een echte eyecatcher op de gestylde paastafel en het perfecte cadeau voor de gastvrouw. Speciaal voor de Easter Edition lanceert bloomon een bijpassende vaas van keramiek in blush-tint. Het is natuurlijk ook leuk om de tafel te versieren met minivaasjes met bloemen. Hierdoor kun je beter kletsen terwijl je bruncht!

Bestel de mooie bossen bloemen hier