Diptyque heeft twee nieuwe geuren

De wondere wereld van parfum is er een waar elke vrouw mee te maken krijgt. Een geur zegt meer dan duizend woorden en je moet op z’n minst één geur hebben die bij je past. Diptyque maakt al vijftig jaar bijzondere parfums en dit vieren ze met twee nieuwe geuren.

Fleur de Peau
fleur de peau

Muskus is de geur die staat voor gepassioneerde en sensuele liefde, een geur van de legende die de liefde van Psyche en Eros vertelt. Muskus zo zacht, donzig en vochtig tegelijkertijd vormt het hart van deze mooie geur. Iris, ambrettolide en roze peperkorrels maken de geur compleet. Deze poederachtige en elegante geur is mijn favoriet!

Fleur de Peau, €125 Diptyque via Skins Cosmetics

Tempo
tempo

In de jaren 60 veroverde patchoeli de wereld, de geur was geliefd door hippies en it’s back. Maar dan in een modern jasje… je houdt van patchoeli of niet dus als je geen liefhebber bent, maakt de moderne twist geen verschil. De geur roept gevoelens van vrijheid en spiritualiteit op. Parfumeur Olivier Pescheux mixt de topnoten van hout met hartnoten van patchoeli, maté, clary salie en een basisnoot van violet. Het resultaat is een verfijnde elegante geur.

Tempo, €125 Diptyque via Skins Cosmetics