Deze dingen brengen ongeluk in huis volgens Feng Shui

Ben jij bijgelovig? Dan is het zaak om bepaalde dingen uit je huis te verbannen. Er gaan namelijk geruchten dat ze ongeluk brengen. En thuis moet een veilige knusse plek zijn toch?

Feng Shui is een Chinese leer van ruim 3000 jaar oud die zegt dat de omgeving je welzijn kan beïnvloeden. Dit heeft betrekking op je leefomgeving en daar doken wij eens even in.

Spiegels
Ben jij een ijdeltuit? Ai! Spiegels brengen ongeluk omdat ze je ziel stelen.

Gebroken servies
Scherven brengen geluk… of toch niet? Als servies kapot gaat, kun je het maar beter meteen bij het oud vuil zetten.

Kapotte apparaten
Kapotte dingen kun je maar beter niet binnenshuis bewaren. Een kapotte klok zou zelfs duiden op een sterfgeval in de familie. Niet best…

Een zwarte deur
Heel fancy, zo’n zwarte entree maar volgens de Feng Shui leer is het alles behalve aantrekkelijk. Een zwarte door laat ongeluk binnen.

Oude kalender
Een oude kalender of een kalender die op de verkeerde datum blijft hangen zorgt voor een kortere levensduur.

Schommelstoelen
In een enge film komt er altijd een voorbij schommelen…. een lege schommelstoel. Ziet er creepy uit en dat is het ook! Want een lege schommelstoel is de perfecte hang-out voor kwaade geesten.

Dode planten
Planten die het begeven kun je maar beter buiten de deur zetten. Jammer voor degene zonder groene vingers.. maar een dode plant met bruine bladeren brengt ongeluk! Net als prikkelige planten… dus zeg maar vaarwel tegen jouw cactus!