De voordelen van een compleet servies werden mij duidelijk tijdens de presentatie van Kähler Design

Wanneer ben je volwassen? Eh.. deze vraag vind ik altijd moeilijk te beantwoorden. Totdat ik afgelopen week uitgenodigd was voor een presentatie van Kähler Design ter ere van de lancering van de nieuwste collectie. We zagen tafels gedekt met prachtig tafelgerei zoals het thuis ook heurt.

Op dit moment wist ik: oke, mijn servies is nog niet compleet en eigenijk is dat dus best wel een #lifegoal. Niet omdat ik een ‘spullen’ mens ben maar omdat een compleet servies voor mij een teken is van volwassenheid. Dit komt omdat we thuis tijdens de feestdagen altijd van een mooi servies aten. Omdat ik een Bourgondiër ben die het liefste úren tafelt met vrienden en tot op heden doe ik dit met een mengelmoes van servies. Ik heb verschillende borden, het bestek is al helemaal een bij elkaar geraapt zooitje en met z’n tienen uit dezelfde wijnglazen drinken red ik nog net.

kahler design00

En als je dan – geluksvogel dat ik ben – aan tafel zit met allemaal inspirerende vrouwen en alles zo perfect gestyled is, dan denk ik wel: och… dit wil ik ook! Hoe heerlijk is het om op sommige dagen een compleet servies uit de kast te trekken? Met alles wat daarbij komt kijken! Ik bedoel: hoe volwassen is het om een high tea of diner uit te serveren op deze manier? Met een compleet taartservies! Mijn nieuwe doel is om als de wiederweer een volwassen servies aan te schaffen en om mijn studentikoze borden in te ruilen voor design exemplaren zoals die van Kähler design.

kahler design0