De meest mooie én duurzame kerstcadeaus

Geen wensen voor de feestdagen want heb je alles al? Echt niet. Wij weten namelijk precies waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Dingen waar je oprecht blij van wordt, die nuttig zijn en duurzaam. Een duurzaam cadeau heeft in mijn ogen een oneindige waarde. Het is iets waar je van onder de indruk raakt, wat je leven verandert of bijdraagt aan een betere wereld.

Graceful movement bij Andreas Trussat
Alweer bijna een jaar ga ik wekelijks naar Andreas Trussat om aan mijn bewustzijn en een elegante houding te werken. 90 minuten lang klinkt er fijne muziek uit de speakers en houden we ons bezig met yoga houdingen uit de Ashtanga, Vinyasa en Yin. Soms werken we aan de barre en bijna altijd bespreken we de energie van de week. Echt een moment voor mezelf want ik voel me naderhand opgeknapt van binnenuit. Dit gun je iemand anders toch ook? Andreas geeft al 33 jaar les, waarvan 6 jaar in zijn serene studio in Amsterdam. Het ruikt er lekker, de studio is schoon en je weet niet wat je meemaakt want er wordt heus hard gewerkt! Gewoon doen zeg ik.
andreas trussat
Meer informatie vind je op de website van Andreas Trussat

The Raw Alchemist Cook Book
Alweer eindeloos lang geleden streek ik bij The Alchemy in Ubud neer om een hapje te eten. Wat ik daar meemaakte! De goddelijke, vegan gerechten waren een eye-opener voor een nieuwe levensstijl. De rest van de week schoof ik elke avond bij The Alchemy aan tafel om nog meer lekkers te proeven. En… ze hebben een kookboek zodat iedereen de kans krijgt om het zelf te maken. Ik heb het boek uit Bali meegenomen en weet niet goed of het online verkrijgbaar is. Je zou de Alchemy in Ubud een berichtje kunnen sturen? Of je zoekt een recept op en kookt als verassing voor iemand anders! Dat is pas leuk om te geven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ready to get raw? Grab a copy of The Raw Alchemist cookbook for real raw recipes straight from our kitchen! For any inquiries, please email us: marketing@alchemybali.com . . . #alchemybali #alchemyubud #alchemy #bali #ubud #raw #vegan #restaurant #whole #food #wholefoods #fresh #foodgasm #rawgasm #holistic #pure #organic #veganinbali #alchemist #cookbook #recipes #recipe

Een bericht gedeeld door Alchemy in Ubud, Bali (@alchemybali) op

MÁDARA soap bars
De zeepjes voor lichaam en handen zijn vegan-friendly en bevatten geen palmolie. In de producten van MÁDARA zitten ook geen micro plastics die het milieu belasten. Wat je krijgt is pure zeep zonder onnodige synthetische toevoegingen. De verpakkingen zijn strak in zwart/wit design en staan beeldig in je badkamer.
madara soap
Prijs: €8,95 MÁDARA Cosmetics

Glitter en glam Qnoop sokken
Sokken niet leuk om te geven? Ha! Dan heb je die van Qnoop nog niet gezien. Van roze glitter exemplaren tot fantastische stippen, alle sokken zijn knap maar vooral duurzaam. De mode-industrie is enorm vervuilend en de productie van elk mode item laat footprint achter. De sokken van Qnoop zijn zo zorgvuldig mogelijk geproduceerd met het gebruik van biokatoen, in Portugal, zonder pesticiden of andere schadelijke stoffen. Desondanks blijft het een product en om dit te compenseren planten ze bomen om de CO2 uitstoot te compenseren. Hoe je het ook went of keert: de mens blijft sokken dragen, dan kun je maar beter een recyclebare sok kiezen!
sok qnoop
Kijk voor verkoopinformatie op Qnoop

CLEAN RESERVE parfum
De collectie parfums van CLEAN biedt voor ieder een unieke, eigen geur vervaardigt vanuit duurzaam verkregen ingrediënten. De verpakkingen zijn ook duurzaam en worden vervaardigd in een productiefaciliteit die 100% op zonne-energie draait. Puur, zuiver en sustainable. Dit wordt jouw geur!
clean reserve
CLEAN RESERVE €110 via Skins Cosmetics

Dopper
Ik maakte mezelf er ooit ook schuldig aan. Regelmatig kocht ik een plastic flesje met water om deze vervolgens bij het vuil te dumpen. Tegenwoordig kies ik voor Dopper, een duurzame waterfles waar we oneindig water uit kunnen drinken. Bij Dopper streven ze naar schoon drinkwater voor iedereen. Wil je toch? Vooral als je de fles kunt customizen.
dopper fles
Kijk voor verkoopinformatie op de website van Dopper