Kom dat zien; The Avocado Show!

Smeer jij ook altijd het liefste alles onder met avocado? Je toast, je pasta of zelfs je man? Nou ik wel. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat in februari 2017 de eerste avocado bar zijn deuren gaat openen; ‘The Avocado Show’. En dat in mijn eigen stadje nog wel! Wat een mazzel…

Mocht je het nog niet mee hebben gekregen, ‘The Avocado Show’ komt naar Amsterdam! De allereerste avocado bar van Europa strijkt neer in onze hoofdstad en daar zijn wij blij mee.

Terwijl Ron Simpson nog even aan het bijkomen is van alle positieve reacties in Kaapstad, vond ik toch even een momentje om hem de schil van zijn avocado te vragen (kleding van zijn lijf, snapte? Flauw…).

Na inspiratie te hebben opgedaan in NY en Tokyo, waar al diverse take-away avocado restaurants bestaan, besluit Ron samen met Julien Zaal en Jamie van der Heije op de avocado hype in te springen. De heren vonden het maar gek dat er geen enkel restaurant te vinden was, wat zich voornamelijk focust op avocado. Samen bundelden ze hun krachten en tadaa; ‘The Avocado Show’ is born.

Schermafbeelding 2016-12-29 om 11.13.04

Maar waarom avocado’s? Volgens Ron is avocado de Nutella voor gezonde mensen.
Als ik hoor wat we op de menu kaart kunnen verwachten, dan ruil ik mijn choco-pot met liefde in. Denk aan; avocadoburgers, avocadoroomijs, avocadofrietjes; en ga zo maar door. Het menu zal onderverdeeld worden in 2 categorieën; Fancy (vernieuwend) en Schmancy (Old School).

Schermafbeelding 2016-12-29 om 11.06.25

Maar wat als ik gek ben en niet van avocado houd?
Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ‘The Avocado Show’. Maar de heren zijn er van overtuigd dat als je bij hun de deur uitloopt, je op zijn minst 1 gerecht hebt gevonden waarin je avocado wél weet te waarderen.

Ook zo fijn, je kunt de hele dag bij ‘The Avocado Show’ terecht. Zelfs na een avondje stappen staan ze bij ‘The Avocado Show’ voor je klaar.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer info.

Foto credits: Fooddeco / colette dike

Lees ook: Glutenvrije pizza’s eten in Amsterdam