Californian Christmas at home met deze box van Celia

Nog op zoek naar een kerstmaal? En wil je iets liefs doen voor een ander? Celia Amsterdam maakt Kerst speciaal voor jou én een ander. Van elke box die jij bestelt, gaat er één naar een ander via de organisatie ‘Een tegen eenzaamheid’. Hiermee wil Celia het gevoel van vereenzaming bij Amsterdammers iets kleiner maken en daarom schrijft het team van Celia daar ook een handgeschreven kaartje bij. Want terwijl jij je druk maakt over wat je moet bestellen, zijn er ook mensen die kerst écht alleen vieren. Dit initiatief vinden wij daarom mooi om te delen! Want je gunt iedereen toch een lekker kerstmaal met een kaartje?

De feestmaaltijd box is geïnspireerd op de moderne Amerikaanse keuken met onder andere Smoked Duck Breast en Herb Crusted Roast Beef met verse veggies on the side. Je hoeft enkel de gerechten op te warmen en een finishing touch te geven. Glaasje bubbels erbij en wij zeggen: niks meer aan doen!

Celia amsterdam

Bestellen kan voor 21 december via info@celiamsterdam.com De box kost 39,50 p.p. Afhalen kan op 23 en 24 december op Nieuwendijk 60, Amsterdam. Meer info vind op Celiaamsterdam.nl