Bij Bluespoon drink je no waste cocktails

De vernieuwde Bluespoon Bar in het luxery lifestyle hotel Andaz in Amsterdam, verrast je met een persoonlijke aanpak als het om cocktails gaat. Wij vonden het nippen aan een cocktail een heuse ervaring en een omkeerpunt voor ons persoonlijke drinkgedrag. Een tijd lang dronk ik namelijk geen cocktails, ik associeerde deze met zoete meuk. Door de cocktails in de Bluespoon bar, ben ik opnieuw overstag! Dit ga ik vaker drinken want: LEKKER!

Agnieszka Rozenska zwaait met de cocktailshaker en bedenkt samen met head-bartender Martin Eisma wonderbaarlijk lekkere drankjes. Het mooie is: ze besteden veel aandacht aan duurzaamheid. No waste food is populair, nu zijn no waste cocktails aan de beurt. Zo bottelt Bluespoon Bar de lekkerste frisse limonade ever waarin alle restjes en overrijp fruit in worden gebruikt. Onze favo? Aardbei-dragon!

Schermafbeelding 2017-09-14 om 11.31.03

Geen enkel ingrediënt wordt verspild en elk onderdeel van het fruit, de groente of de kruiden wordt in de cocktail verwerkt. Dit allemaal om voedselverspilling tegen te gaan. Daarnaast heeft iedere cocktail een verhaal en werken de bartenders met minder bekende drank merken. Juist het onbekende ontdekken, creëert een experience.We like this place a lot! Cocktail iemand?

Schermafbeelding 2017-09-14 om 11.31.12

Meer weten? Kijk dan op de website van Bluespoon!