Het beste voor je huid: Kat Burki

Eigenlijk ben ik niet zo’n sucker voor skincare. Ik smeer wel eens wat, probeer wel eens wat… en zo kwam ik bij Kat Burki terecht. Een skincare merk wat nog niet zo lang in Nederland verkrijgbaar is, namelijk bij mijn lievelingswinkel, Skins Cosmetics. Kat Burki is een pioneer in beautyland omdat ze gebruik maken van Nutritional Science bij het ontwikkelen van de verzorgingsproducten. De producten bevatten een hoge concentratie werkzame stoffen en door Kat Burki zelf gecreëerde power ingrediënten Super Nutrient Complexes. Wat ik erg belangrijk vind: de producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen, synthetische geuren, gluten en andere schadelijke stoffen.

In het potje worden geen vulmiddelen zoals alcohol en water gestopt, in plaats daarvan gebruikt Kat Burki gebruikt Kat Burki haar eigen blend KB5™ Complex als basis. De cult favoriet Vitamine C Intensive Face Cream verraste mij toen een expert bij Skins Cosmetics de crème op mijn gezicht aanbracht. De crème, ontwikkeld om een doffe teint tegen te gaan en bescherming te bieden, ruikt ten eerste erg lekker. Het bijzondere van de crème is: je ziet meteen resultaat! Omdat de crème aan een zijde van mijn gezicht werd aangebracht, zag ik meteen een groot verschil! Dit had ik nog nooit meegemaakt… op de plekken waar de crème werd gesmeerd, was de huid zichtbaar gladder! Ik had in no-time minder puffy eyes. Hoe fijn? De producten zijn koud geperst en de formule is verrijkt met Stay C, een extra effectieve variant van vitamine C.

Vrij van chemicaliën, parabenen, synthetische geuren, gluten en andere schadelijke stoffen
De huid is een van de belangrijkste organen van het lichaam, het beschermt je tegen bacteriën en schadelijke invloeden van buitenaf. De huid ondersteunt de natuurlijke reiniging van ons lichaam. Juist daarom is het belangrijk om de huid goed te verzorgen en niet te voeden met chemicaliën of andere schadelijke stoffen. Deze worden namelijk direct in het lichaam opgenomen en hebben impact op je gezondheid. Een goede en veilige gezichtscrème bevat geen van de bovengenoemde stoffen en bestaat uit geheel natuurlijke ingrediënten.

Kat-Burki-Vitamin-C-Face-Cream

Je koopt deze crème van Kat Burki voor €110 bij Skins Cosmetics (online en in enkele filialen)