Een behandeling voor het gezicht bij de Bindweefsel Massage Bar

Heb jij het idee dat jouw huid slapper wordt of heb je last van vochtophopingen in het gezicht? Dan is een bindweefselmassage voor het gezicht onmisbaar! To be honest ben ik gezegend met een mooie huid maar dit wil niet zeggen dat ik dit voor lief neem. Na de dertig kan de huid zich in een rap tempo verouderen en daar kun je tegen aan doen.

Een bindweefselmassage in het gezicht heeft veel voordelen en daarom onderging ik er een bij Charley Huf, expert op het gebied van bindweefselmassage in het gezicht, cosmetische acupunctuur en huidverzorging. Bovendien zijn de producten waarmee Charley werkt allemaal natuurlijk, wel zo fijn als je voor een ‘natuurlijke manier’ kiest om je huid stralend te houden.

Wat is een bindweefselmassage?
Tijdens een ontspannen behandeling richt Charley zich op het bindweefsel in mijn gezicht. Dit is de huidlaag waar het meeste collageen is opgeslagen. Bindweefsel kan verkleven en hierdoor wordt de doorbloeding en zuurstoftoevoer slechter. Wanneer je hier niks aan doet, ga je na verloop van tijd merken dat de huid minder straalt, bleker wordt en eerder rimpels of vochtophopingen vertoont. Het is belangrijk om verklevingen en blokkades los te maken waardoor de huid weer genoeg zuurstof krijgt en afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Hoe is een bindweefselmassage en doet het pijn?
Charley gebruikt diepe massagetechnieken waardoor de middelde huidlaag een boost krijgt. Bindweefselcellen vervormen en zorgen ervoor dat er vernieuwing plaats vindt in al jouw huidlagen. De fibroblasten (vezels in de huid) worden geactiveerd en daardoor wordt er meer collageen en elastine aangemaakt. Deze twee zorgen voor een stevige, soepele en stralende huid. Na een behandeling neemt de huid ook beter verzorgde producten op. Precies wat je wilt! Maar doet het pijn? Ik vind het meevallen, een bindweefselmassage in het gezicht is minder pijnlijk dan elders op het lichaam en het wordt stap voor stap opgebouwd. Na de eerste behandeling had ik geen blauwe plekken maar zag ik wél resultaat. Het zorgt voor een liftend effect, meer volume onder de huid en je ziet meteen verschil! Dit is dé manier om mijn huid jong en stralend te houden zonder injectables of andere operatieve behandelingen. Een manier die bij mij past…

Wil jij ook goed voor je huid zorgen op een natuurlijke en duurzame manier? Ga dan snel naar de Bindweefsel Massage Bar!