BACARDÍ opent tijdelijke Rum Room gifstore in Amsterdam

Dat we dit jaar (weer!) tante Corona over de vloer hebben en ons moeten aanpassen, wil nog niet zeggen dat we alsnog niet uitbundig kunnen uitpakken. En zo dachten ze er bij het Cubaanse rummerk BACARDÍ net zo over. In het staartje van 2021 hebben ze namelijk een ware giftstore, de Rum Room, in Amsterdam geopend. Kerstremmen los. It’s the most wonderful time of the year!

Cubaanse vibes in de BACARDÍ Rum Room

Elk jaar is het weer wat hoor. Cadeautjes voor onder de kerstboom. Wat dat betreft een geluk bij een ongeluk dat we het ook dit jaar weer intiem moeten vieren. Maar voor wie je wel kerstcadeaus wil shoppen, is de BACARDÍ Rum Room je rechterhand. Tot en met vrijdag 31 december heeft het Cubaanse rummerk een pop-up shop in de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam geopend. De plek om een bruisende giftbox (of boxen) voor Kerst te shoppen en je onder te laten dompelen in de wereld van de premium varianten van ‘s werelds meest bekroonde rum: BACARDÍ Añejo Cuatro, Reserva Ocho en Gran Reserva Diez.

BACARDÍ Rum Room giftstore Amsterdam

Weet je wat nou leuk is? Als je team BACARDÍ cola bent en verder weinig kaas van rums hebt gegeten (guilty!), dan hoef je niet gelijk je jokers voor de drie premium rums in te zetten. Zou zonde zijn, daar zou je de spirit en jezelf te kort mee doen. Naast dat er mooie verhalen aan het drietal kleven (zoals dat de Reserva Ocho een rum van de familie Bacardí was dat ze in eerste instantie exclusief voor zichzelf hadden bedacht), zijn ze ook kwalitatief dik in orde. Het resultaat? Drie donkere rums die vier, acht of tien (favoriet!) hebben gerijpt. Cuatro en Ocho gaan eventueel ook goed in de mix (good old times). Diez is puur met een drupje water of ijsblokjes op z’n best. Feestje om te geven, en te krijgen!

BACARDÍ Rum Room

Kerst met een tropisch accent

We kunnen duimpjes draaien tot we een ons wegen, maar ook dit jaar geen witte Kerst. Nah, laten we er dan gewoon een tropical Christmas van maken. Fijne temperatuur, zon en palmbomen moet je er zelf bij denken, maar de drie premium rumvarianten van BACARDÍ helpen je er graag bij. Over tropisch gesproken, de Amsterdamse illustrator en schilder Floor van Nederend heeft drie verschillende designs met als thema ‘Aged under the Caribbean sun’ voor de giftboxen ontworpen. Zoals altijd laat hij zich inspireren door vintage stripboeken, punkcultuur, pop art en de natuur. Leuk dat ze zijn geworden!

De BACARDÍ Rum Room is t/m 31 december van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Tussen alle kerstperikelen geen tijd om te gaan buurten? De rummakers gaan goed met hun tijd mee en hebben ook een online rumexperience opgezet.  rum-room.bacardi.com