8 tekenen dat je klaar bent met je baan

De hele dag verheug jij je op vijf uur. Je gluurt stiekem naar vacatures of vakanties en het liefst gooi jij jouw leven nog liever vandaag dan morgen helemaal om. Waarschijnlijk zit jij niet meer op jouw plek! Deze tekenen wijzen erop dat het tijd is om afscheid te nemen van je baan.

1. Maandagen zou jij het liefste overslaan
Oké, na het weekend is niemand super excited om maandag weer aan de slag te gaan maar als jouw zondag al verpest wordt omdat je als een berg tegen maandag opziet, dan is het mis. Maandag is horror. Verschrikkelijk. Het liefste blijf jij ziek thuis.

2. Na een werkdag ben jij helemaal leeg
Maar echt leeg. Werken geeft geen energie, het zuigt energie. Na het werk heb je nergens zin meer in en ben je niet te genieten voor je omgeving.

3. De godganse dag spendeer jij op Social Media
Facebook, Instagram… jij bent he-le-maal up-to-date! Zelfs al is jouw klus nog zo belangrijk, jij zoekt liever afleiding in onnuttig tijdverdrijf.

4. Voor een goedkoop vliegticket zit je op de eerste rij
Yes. Jij weet precies op welke data de meest gunstige tickets te koop zijn en waar je voordelig een hotelleke kunt boeken. Want terwijl jij met werk bezig zou moeten zijn, waan jij jezelf al op het strand en struin jij het internet af naar de beste deals.

5. Als je jezelf niet online aan het afleiden bent, snack je er op los
Normaal heb je nooit last van vreetbuien maar hier! Het lijkt alsof je de hele dag honger hebt… #emotieeten.

6. Op Whatsapp ben jij vliegensvlug
Als iemand typt, kun jij niet wachten om het bericht te zien. Yes. Jij merkt het zelfs als iemand typt dus het is logisch dat jij super snel reageert!

7. Je raffelt je werk af
Het maakt je allemaal niet zoveel uit, of dingen op tijd af zijn en wat jouw baas ervan vindt. Op jouw werk ben je super laks en dat vind je zelf ook super irritant.

8. Verder ben je nog nooit zo vaak ziek geweest…
Tja verkouden is ook ziek toch?