4 Everyday Beauty Producten van merken die je nog niet kende

Wij introduceren producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Waarom? Omdat je ze iedere dag gebruikt. Iedere dag absorbeert je huid 60-70% van de stoffen uit deze producten. Dit gaat rechtstreeks je lichaam in en dan kun je er maar beter zeker van zijn dat het goede ingrediënten zijn. Deze producten zijn het investeren waard. Misschien even wennen… op het eerste gezicht. Maar ik beloof je, hier ga je geen spijt van krijgen.

1. Soapwalla Deodorant
Er zijn maar weinig mensen die geen deodorant gebruiken. Een product dat je iedere dag en soms wel meerdere malen per dag opsmeert of spuit. Rumor has it dat “normale” deodorant niet goed voor je lijf is. Waarom? O.a. door de Aluminium zouten die het bevat. Lees daarover hier meer Er verschijnen steeds vaker onderzoeken waarbij de link wordt gelegd tussen aluminiumzouten en borstkanker of hormoonverstoringen bij vrouwen.
soapwalla_deodorant
De Soapwalla Deodorant is een unieke, 100% natuurlijke deodorant crème met Kaolin klei, Shea Butter en Sodium Bicarbonaat om de geur van bacteriën te neutraliseren. Geuren van Lavendel, Tea Tree en pepermunt houden je oksels de hele dag fris! Vele zijn je al voorgegaan dus als je twijfelt lees de reviews.

2. Ere Perez Almond Oil Mascara
Of je nu van make-up houdt of er niks mee hebt, een laagje mascara dragen de meeste dames onder ons wel. Tussen verschillende natuurlijke mascara’s zit heel erg veel verschil. En eerlijk… sommige werken gewoon niet zo goed. Het eerste product dat Ere Perez is gaan ontwikkelen is mascara. Lange tijd was dit het enige product dat Ere Perez verkocht. Hierdoor is deze mascara wereldwijd een bestseller, ook onder visagisten. Gemaakt met Amandelolie en vitamine E om je wimpers te versterken. Perfect voor gevoelige ogen!

Tip: breng een laagje aan, laat even opdrogen en breng de volgende laag aan. Zo creëer je hetzelfde effect als met je chemische variant.

3. {Simple as That} Moisturizer
Een jeugdige huid, dat willen we allemaal! Deze moisturizer van {Simple As That} is ontwikkeld met drie ingrediënten. Danielle, mastermind achter {Simple as That} is farmaceut en was verbaasd over de ingrediënten in de meeste producten die ze dagelijks gebruikten. Haar visie: minder ingrediënten staat gelijk aan meer power en daadkracht voor ieder onafhankelijke ingrediënt.
Moisturizer1
De Moisturizer bevat: Shea Butter, een natuurlijke bron van Vitamine A & E. Kokosolie voor zijn super hydraterende en anti-aging eigenschappen en Jojoba Olie met zijn krachtige antioxidanten Omega 6 & 9. Deze mix zorgt voor een stralende huid, zomer en winter.

4. Hurraw! Lippenbalsem
De liefde voor Lippenbalsem in groot in Nederland en dat is niet gek met onze lange winters. Gescheurde, schrale lippen en het gevoel dat je maar wil blijven smeren (!) wie kent het niet? Helaas zijn de meeste lippenbalsems erg chemisch en richten ze meer schade aan dan ze goed doen. Wil je weten waarom? Klik dan hier (Link: https://nourishednederland.com/blogs/news/ben-jij-een-lippenbalsem-addict ). Het goede nieuws? Er zijn voldoende goede opties. Zoals de Lippenbalsem van Hurraw! Een romige biologische lippenbalsem gemaakt van koudgeperste oliën. De één met een kleurtje de ander met een SPF zonbeschermingsfactor. Voor ieder wat wils.
Hurraw_black_cherry
De balsems passen perfect in je broekzak en worden fairtrade geproduceerd, zijn GMO-vrij, vervaardigt uit rauwe pure ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder Amandelolie, Kokosolie en Jojoba olie. De ultieme hydraterende en voedende lippenbalsem.

Love & Sunshine,

Erin & Floor

Volg ons op voor meer Nourished Nederland op: Facebook & Instagram
Of neem een kijkje in de webshop of blog: Nourished Nederland