3 x onmisbaar in je koffer om uitdroging te voorkomen

Summer days are coming, dit betekent dat we ook vrije tijd hebben om her en der op vakantie te gaan. Om op de mooiste plekken te komen, moeten we reizen. Dit is niet comfortabel maar er zijn trucs om het jezelf zo geriefelijk mogelijk te maken. Niemand wil als een uitgedroogd besje op de bestemming arriveren.

Het is belangrijk om voldoende water te drinken en ik vlieg altijd met de benodigde spullen die ervoor zorgen dat ik van buiten ook niet uitdroog.

Vitamine E handcrème
Nieuw bij Jo Malone is de Vitamine E lijn en ze hebben daarvan een heurlijke rijke handcrème. Door de vitamine E wordt de huid verzorgt en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zachte handen en de geur van grapefruit en zwarte bessen maken reizen een stuk aangenamer.

handcreme

Vitamin E Hand Treathment, €51 Jo Malone

Eye Instant Stress Relieving Mask
Het oog wil ook wat, zeker on the go hebben je ogen best wat te verduren. Een snelle fix is dan prettig voor een frisse blik. Het laatste wat je wilt, is op bestemming arriveren met flinke wallen onder je ogen.
Valmont
Valmont Eye Instant Stress Relieving Mask, €39 bij Valmont verkooppunten

Moisturizing spray
Na het vliegen voel ik mezelf altijd een beetje smotsig. Een moisturizing spray werkt dan verfrissend! Deze van Suzanne Kaufmann is voor het gezicht, de hals en het decolleté. De kalmerende werkzame stoffen van hamamelis en de hydraterende zijeproteïnen brengen je huid tot bedaren en de natuurlijke celbescherming ectoïne helpt om UVA schade te herstellen, werkt antioxiderend en bestrijdt vrije radicalen.
moisturizing spray
Moisturizing Spray Harmonizing, €37 Suzanne Kaufmann via Skins Cosmetics