3 x een mooi last minute kerstcadeau

Cadeaus geven of krijgen zorgt voor extra spanning tijdens de feestdagen. Maar wat als je alles al hebt of net van plan was om iets minimalistischer te gaan leven? Dan zijn deze dingen alles behalve nutteloos. Kijk. Daar hebben we wat aan.

The Gift Label
Iedereen zou over moeten stappen op natuurlijke verzorgingsproducten. Deze zijn heus niet meer zo boring als tien jaar geleden het geval was. Sterker nog, alles van The Gift Label ziet er fantastisch uit. Dit maakt het geven extra leuk! Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het… voor nu zijn de Limited Christmas Editions onze favoriet. De handzeep en handlotion (vegan en vrij van parabenen) komen in knappe verpakkingen met teksten zoals ‘Wish and shine’ of ‘You’ve been sooo good’. Zo maak je van een dagelijkse gewoonte een klein geluksmoment.
the gift label
Verkrijgbaar bij The Gift Label

Marie-Stella-Maris
Een huis is de allerbelangrijkste plek op aarde. Het liefst woon je een beetje lekker en een goed riekend huis hoort daarbij. Daarom is deze luxe set bestaande uit een roomspray en geurkaars fijn om iemand mee te verassen. Met deze geur Edition Privée creëer je bijvoorbeeld een karakteristieke, warme en houtachtige geur in huis. WIL JE! Oh en voor elk product dat jij koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.
marie stella maris
Verkrijgbaar bij Marie-Stella-Maris

Címe Belle D’Amour – Dag en nachtcrème
Je zou wel gek zijn om niet natuurlijke producten te gebruiken. Het aanbod van natural skincare is tegenwoordig zo groot, bij Verse in Amsterdam vind je bijvoorbeeld allemaal fijne spullen van Címe. Deze crème voedt en beschermt de huid van het gezicht en de nek. De formule met zeldzame planten uit de bergen zoals Edelweiss en wilde rozen geven je een frisse uitstraling! Het beschermt de huid tegen stress en voorkomt vroegtijdige veroudering.
belle d amour
Verkrijgbaar bij Verse Good Store