3 interieur designers die je moet kennen

Interieur. Voor mij is het onbegrijpelijk dat sommige mensen een stel meubels inslaan en deze verloren in huis plaatsen. Authenticiteit en sfeer, dat is wat je wilt voelen als je een huis binnenkomt. Als je thuis bent moet er onmiddellijk een verliefdheidsvonk overlaan. Niets inspirerender en magischer dan een mooi ingericht huis. Ontdek mijn favoriete interieur designers.

India Mahdavi
Hotel na hotel worden ondergedompeld in haar magische stijl, India Mahdavi’s fantasie is onuitputtelijk. Ze is een dromer en bedenkt voor iedere plek een uniek interieur. De ruimte moet een verhaal vertellen. Een van haar grote successen was Sketch in London (het roze restaurant) maar voor mij spant Hotel Thoumieux in Parijs de kroon.

Via Inda Mahdavi

Via Inda Mahdavi

Anne-Sophie Pailleret
Deze vrouw heeft een obsessie voor goud en dan vind ik het al snel beeldig! Haar Parijse huis is knap ingericht en een inspiratie voor mijn huis. Haar stijl is sereen, harmonieus en chic. Een tikkeltje speels ook.. dingen moeten niet té voor de hand liggen.

Via Anne-Sophie Pailleret

Via Anne-Sophie Pailleret

RA. Studio – Reineke Antvelink
Mijn favoriet van Nederlandse bodem: RA. Studio. Reineke kiest nooit voor hetzelfde, ze creëert een interieur altijd op een unieke eigenwijze manier. Soms is dit heel sereen en natuurlijk maar ze kan ook over de top gaan met prints, kleuren en rijke materialen. Knap want ik vind haar stijl altijd mooi.

Ra Studio

RA. Studio voor Salon Residence