3 empowering women events in Nederland

Steeds vaker werken vrouwen zelfstandig of deels vanuit huis. Wanneer je niet dagelijks omringd bent met andere vrouwen, kan het fijn zijn om empowering women events te bezoeken. Of onderdeel uit te maken van een heuse netwerkclub. Vind je dat te veel commitment? Dan zijn er co-working spaces die co-working days hosten waar je een dag bij kunt zijn.

De kracht van vrouwen die elkaar inspireren en motiveren wordt weleens onderschat. In plaats van met elkaar te concurreren, kunnen we veel van elkaar leren. Alleen waar kom je die like-minded vrouwen tegen?

Bold Woman Conversations van Veuve Clicquot

Jaarlijks reikt Veuve Clicquot de Bold Woman Awards uit. Als onderdeel van dit programma worden er 3 conversaties georganiseerd. Want wist je dat Madame Clicquot graag vrouwen verenigde en met haar ondernemersgeest, vastberadenheid en doorzettingsvermogen was ze op dit gebied een heuse pioneer.

De eerste Bold Woman conversatie vindt plaats op 13 juli bij Eichholtz Amsterdam. Naast genodigde zullen ook consumenten de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan dit evenement.

Josephine Kay zal tijdens de eerste conversatie in gesprek gaan met twee voormalige winnaressen van de Bold Woman Award, Kristel Groenenboom en Marielle Smit.Daarnaast zal onderneemster en Ateljé-oprichter Yara Michels met Josephine spreken over haar weg naar succes. Het publiek krijg de gelegenheid om vragen te stellen, wat zal leiden tot een interactief gesprek.

TEN Women

TEN Women is een netwerk community voor ondernemende vrouwen. Veel vrouwen zijn je voorgegaan en laten zich maandelijks inspireren op diverse events van The TEN Club. Ervaren coaches en experts delen tijdens deze bijeenkomsten waardevolle tips en trics. Denk aan branding, storytelling of je energie goed gebruiken. Niet alleen verrijken deze workshops en masterclasses je geest, je krijgt er gratis en voor niets een heel netwerk bij!

IVY Office co-working day

Natuurlijk zijn er veel verschillende co-working spaces die events en co-working dagen organiseren. Wij delen hier de unieke co-working day van IVY Office in Hilversum. Want op deze dagen kom je samen met een intiem groepje ondernemers, is er een gastspreker en geniet je van een lunch en gratis – perfecte – koffie. Is Hilversum voor jou niet om de hoek? Google dan eens welke co-working spaces er in jouw buurt zitten en dit soort dagen organiseren.

Heb jij nog unieke empowering women events? Mail dan naar contact@enfait.nl