Jouw zomerschoenen o.b.v. je Spice Girl karakter

Elke Spice Girl heeft nieuwe schoenen nodig, jij ook. En laat het nu net zo zijn dat ASOS uitverkoop heeft! Daarom hebben wij de mooiste zomerschoentjes uitgezocht op basis van je Spice Girl karakter. Welke Spice Girl ben jij?

Elke ’90ies chick kan zich nog precies de tekst van Wannabe herinneren. Of het nu het hele album is, of alleen de hit single, we hadden allemaal een favo Spice Girl. Zo waande Annemarie zich een echte Posh Spice en was ik een fervent Sporty Spice (niets meer van over trouwens).

Een echte Spice Girl verliest nooit haar inner Spice uit het oog. En daarom hebben wij de mooiste summer shoes op een rijtje gezet, op basis van je Spice karakter. En alsof dat nog niet mooi genoeg is, zijn ze allemaal in de uitverkoop!

giphy-39

Geri weet precies wat ze wil; nieuwe schoenen!

Posh Spice: Victoria 

De diva van het stel gaat uiteraard niet de deur uit zonder een paar mooie hakken. Net als een echte Spice Girl, gaan deze klassiekers never out of style.

Ginger Spice: Geri

Opvallend, gek en uniek. Dat is Geri! Deze schoenen zijn precies dat en een tikkeltje meer…

 

Baby Spice: Emma

Lief, schattig en sexy. Dat is waar je aan denkt als je aan Emma – Baby Spice denkt. Deze schoenen passen dan ook perfect bij haar imago!

Sporty Spice: Mel C

Mel C zal je niet zo snel op hakken zien. Voor haar liever een paar fijne sneakers. Wel in een lekker zomers kleurtje natuurlijk.

Scary Spice: Mel B

Scary Spice was alles behalve scary. Eerder stoer en sexy met haar panterprints en metallic schoenen. Deze kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in haar zomerschoenen collectie…

Lees ook: Deze 5 sneakers wil je absoluut hebben