Wauw! Ontwerp je eigen zeemeerminnen kroon

Heb jij ook altijd al een onderwater prinses willen zijn? Met deze zeemeerminnen kroon voel jij je een ware Ariel! En daarnaast help je ook nog eens de oceaan te beschermen. Hoe? Ontdek de creaties van Chelsea Shiels. 

Chelsea is een bloemiste uit Melbourne, Australië. Vanaf jongs af aan had ze altijd al een passie voor bloemen en natuur, het was dan ook niet gek dat ze later met de natuur wilde gaan werken. Toen Chelsea klein was, heeft ze een litteken op haar voorhoofd opgelopen. Om dit litteken te verbloemen (letterlijk), is ze kroontjes van bloemen gaan ontwerpen. Prachtige, kleurrijke creaties die al snel een succes werden. Maar toch miste er iets.

Haar passie voor de zee bracht haar op het idee om kronen van schelpen te maken. Ze verzint haar eigen creaties, maar je kunt ook zelf met een ontwerp komen. Alle kronen worden door haar met de handgemaakt met echte schelpen. Deze schelpen komen van stranden waar er een overvloed is aan schelpjes. Tevens heeft ze een deal met haar leveranciers, dat zij 30% van hun inkomen doneren aan goede doelen die de onderwater wereld beschermen.

Dus mocht je altijd al opzoek zijn geweest naar een prachtige kroon om je inner zeemeermin te laten stralen en wil je daarbij ook meteen het Groot Barrièrerif beschermen? Check dan Chelsea’s Etsy shop voor jouw unieke kroon.

IMG_9369

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bron:
Chelseas Flowercrowns

Lees ook: De mooiste badpakken onder de €35,-