Verkoopster vindt deze goedkope verlovingsring meelijwekkend

Afgelopen maand was het zover: Ariel Desiree McRae en Quinn McRae besloten om elkaar de eeuwige liefde te beloven. Na twee jaar daten werd het tijd voor the next big thing. Trouwen. Het stel blieft geen groot feest want ze hebben het niet breed en trouwen daarom simpel voor de wet, maar één ding mocht niet ontbreken: de verlovingsring.

Want ook al heeft het stel geen cent te makken, Quinn vindt dat zijn vrouw een mooie ring verdient. Samen gingen ze op pad om een passend exemplaar aan de vinger – eh haak – te slaan. En wat ze toen meemaakte zul je nooit geloven! In de winkel worden Ariel en Quinn geholpen door een aardige vrouw, maar vervolgens komt er nog een dame zich met de aankoop bemoeien en deze b*tch zegt het volgende: “Ik kan het niet geloven dat er mannen zijn die hun vrouw zo’n ring geven. Het is meelijwekkend.”

wedding ring
facebook tekst

Ariel heeft meteen haar woordje klaar: “Het is niet de prijs van de ring die er toe doet, het is de liefde die hem speciaal maakt.” Want zelfs al had hij een ring uit de kauwgomballen automaat gehaald, dan was ze nog met hem getrouwd. Volgens Ariel gaat het namelijk niet om de ring om haar vinger maar om de liefde die hij haar voor de rest van haar leven geeft. Dat is veel meer waard en daar zijn wij het absoluut mee eens.

Lees ook: zou jij het doen? Een tweedehands trouwjurk kopen?