Deze Unicorn Dildo brengt jou tot een magisch hoogtepunt

De unicorn trend is he-le-maal hip. En uiteraard kunnen de sex speeltjes ook niet achterblijven. Deze Unicorn Dildo zou er voor moeten zorgen dat jij een magisch hoogtepunt kunt bereiken. Wie is er proefkonijn?!

Waarom genoegen nemen met een “normaal” orgasme, als je ook een magisch hoogtepunt kunnen bereiken? Dat dachten de stoute breinen achter Geeky Toys nou ook. En zo was daar de Unicorn Dildo geboren! Wat een magisch orgasme precies is, is ons nog een beetje onduidelijk (is elk orgasme niet een beetje magisch)? Maar dit lijkt wel de beste manier om het te testen.

De 100% siliconen dildo heeft een zuignap en is op allerlei oppervlakte te bevestigen. Met een beetje Crea Bea werk, kan je de dildo vast ook op je hoofd vastmaken voor een echt potje Unicorn sex. De dildo’s komen in drie verschillende kleuren; parelmoer wit, parelmoer roze en parelmoer paars. En is voor minder dan $50 magische dollars voor jou.

Is je trouwe Tarzan wel doe aan vervanging en zit jij wel te wachten op een beetje magie in je leven? De Unicron Dildo scoor je hier.

Lees ook: Dit is waarom masturberen goed voor je is