Top 5 Bucket List bestemmingen van Lieke

Mijn Bucket List is een heel stuk langer dan deze 10 bestemmingen, maar deze toppers staan op het moment bovenaan! Ik heb verschillende lijstjes op mijn telefoon en computer met nog te bezoeken plekken en must-visit hotels. Wat zijn jouw reiswensen voor de komende tijd? Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt? Ik ben benieuwd! Doe inspiratie op en wie weet staan deze juweeltjes na het lezen van de post ook op jouw Bucket List! ♥

roadtrip usa
1. Roadtrip Westkust USA.
Dit is mijn absolute nummer 1! Huur een auto en bezoek alle mooie ‘National Parks’ zoals Yosemite en The Grand Canyon, shop in LA, geniet van het enorme aanbod aan restaurants in San Francisco en proef van de hysterie in Las Vegas!

Deze plannen horen ook op een Bucket List thuis!

Dubrovnik, Croatia
2. Kroatië.
De foto’s van mijn vrienden die dit land al bezochten zijn zo jaloersmakend mooi dat Kroatië hoog op mijn Bucket List staat. Ik wil dolgraag de Plitvice meren, Hvar & KRKA NP bezoeken!

great escape3. The Great Escape: Australië & Nieuw Zeeland.
Ik heb een paar jaar geleden 4 maanden in mijn uppie door Australië gereisd en heb sindsdien enorme heimwee naar het land. Ook Nieuw Zeeland is een droom! Ik zie mezelf al kayakken in het Abel Tasman NP en een heerlijke Sauvignon Blanc drinken in The Marlborough wijnstreek…

Noorwegen4. Noorwegen.
Dit land barst van het natuurschoon en is één groot avontuur. Die fjorden moeten getrotseerd worden!
Vietnam Cambodja5. Vietnam & Cambodja.
Mijn reis naar Thailand is nog steeds één van de fijnste reizen die ik ooit heb gemaakt. Ik hou van Azië. Het ritme van leven, de vriendelijke mensen en de prachtige natuur, maken dit deel van de wereld heel bijzonder. Vietnam & Cambodja, met rivieren en tempels, lijken me zo mooi!

Voor de rest van mijn bucketlist, kijk op www.littlewanderbook.com!