Deze papa wint wat ons betreft de vader-van-het-jaar Award!

Als we de foto’s van Sholom Ber Solomon zien, dan krijgen bijna acuut drang om te baren. Deze papa heeft verkleden tot een nieuw level getild. Hij maakt namelijk van elke verkleed sessie een serie aan foto’s en geloof mij, ze zijn hilarisch! 

De 36-jarige papa Sholom Ber Solomon uit Californië is misschien wel een van de leukste papa’s die wij in tijden zijn tegengekomen. Waar veel vaders niet altijd zin hebben om een verkleedfeestje te houden met hun dochter, staat Sholom te popelen om een nieuw karakter aan te meten.

Samen met zijn dochter Zoe van negen maanden, spelen ze het ene na het andere karakter na. Met bijpassende outfits en al natuurlijk. Maar dat is nog niet alles. Al deze verkleedpartijen worden namelijk ook vast gelegd op Instagram in de meest hilarische foto’s.

Van ballerina tot kabouter tot een doos KFC, dochtertje Zoe kan het zo gek niet bedenken of haar vader bedenkt het. De kleine meid is nu nog iets te jong om volledig door te hebben in wat voor outfits ze wordt gehuld, maar wij kunnen ons alleen maar voorstellen hoe haar Halloween outfits er uit zullen zien…

Bron:
BoredPanda

Lees ook: Moeten moeders wél of niet aan de bak?