Deze opblaasbare summer items zijn een must op vakantie!

Als je geen profielfoto hebt met een opblaas flamingo dan lijk je er tegenwoordig bijna niet meer bij te horen. Maar wat als je de flamingo zat bent en liever op een ander opblaasbaar gevaarte op de foto gaat? Wij hebben de leukste opblaasbare summer items voor je op een rijtje gezet:

Joepie! Het is zomer, het zonnetje schijnt en de meeste vakanties zijn al geboekt. Happy times! Maar nu is er alleen nog een probleempje… Welk opblaasbaar attribuut neem je mee? Het is bijna ondenkbaar dat je in een ordinaire opblaas band in het zwembad gaat liggen, laat staan zo’n groene opblaas krokodil. Iewl!

Dus daar moeten we iets op verzinnen. De opblaasbare flamingo is onderhand al kapot ge-instagrammed. Tijd voor een alternatief! Wij hebben ons best gedaan en de leukste alternatieven voor je op een rijtje gezet. Ook wel zo handig, ze zijn gewoon binnen een week leverbaar (dus geen Chinese praktijken waar je soms maanden op moet wachten). Vergeet je ons niet te taggen op je mooie nieuwe opblaasbare summer item? #EnfaitSummer

Het opblaasbare ijsje

Geloof het of niet, maar deze cutie is gewoon van de HEMA en kost nog geen tientje!
Online is het ijsje helaas al uitverkocht, maar wij hebben hem wel nog in diverse winkels kunnen spotten. Wel snel zijn, want weg is weg.

Opblaasbaar ijsje van de HEMA €7,50

Opblaasbaar ijsje van de HEMA €7,50

Een opblaasbare zak patat

Heb jij niet ook altijd dat je zo’n trek in een frietje nadat je in het zwembad hebt gelegen? Nu kan je ook in het buitenland heerlijk van een frietje genieten. En dat zelfs zonder dat je er van aankomt! Ha flauwe grap. Maar leuk is het bedje wel!

Sunnylife via ASOS €56,75

Sunnylife via ASOS €56,75

Een opblaasbare ananas 

This is Ananas! Hoe leuk is deze gele gezelligerd?! Voor nét geen twintig euro is dit heerlijke opblaasbed van jou. Het enige wat jij moet doen is langs de Xenos. Makkelijk!

Schermafbeelding 2017-06-14 om 14.04.41

Opblaas Ananas via Xenos €19,99

Opblaasbare Tompouce 

De HEMA is lekker bezig. Buiten het gezellige opblaas ijsje, hebben ze namelijk ook een van hun best sellers omgetoverd tot summer item. Wie wil er nou niet plaatsnemen op deze roze knaller?!

HEMA Tompouce €7,50

HEMA Tompouce €7,50

 

Lees ook: De mooiste badpakken onder de €35,-