Nieuwe trend in tattoo land; de Helix tatoeage

De Helix oorbel is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De piercing shops lopen over met meiden die een ringetje boven in hun oor willen zetten. Voor iedereen die opzoek is naar net dat stapje verder is er nu de Helix tatoeage. Wij hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet. 

Tattoos zijn helemaal hot. Bijna iedereen heeft er tegenwoordig wel eentje. Of je nu je hele arm hebt onder ge-inkt of stiekem een klein vlindertje op je enkel hebt staan, tatoeages zijn  hip and happening.

Hetzelfde geldt een beetje voor de piercing. Waar we vroeger niet konden voorstellen dat je met een Berta de Koe piercing rond zou willen lopen (om eerlijk te zijn snap ik dat nog steeds niet), zie je nu de hipste chick met een neusring rond paraderen. En ook de Helix piercing zien we steeds vaker terug.

Een Helix piercing is een klein ringetje door de schelp van je oor. Het woord Helix komt van het Griekse woord helices en betekent gedraaid. De piercing heet dan ook zo omdat de plek van de piercing (jawel) de helix wordt genoemd. Nu is een helix piercing alweer zo Coachella 2016, dus moest er wel een nieuwe trend worden bedacht. En *poef* de Helix Tattoo was born! 

Wat vind jij van deze trend?

https://www.instagram.com/p/BEhKxz-KIvU/?tagged=eartat

https://www.instagram.com/p/BEEXG-slV9x/?taken-by=qualasiki

 

Lees ook: OMG zwart softijs is nu een feit!