Moët & Chandon Canal house opent deuren in Amsterdam

We kruipen allemaal weer terug in onze bubbel, en áls het dan toch moet: laat die bubbel dan maar bruisend zijn! Aan de Amsterdamse Herengracht 433 kun je vanaf 11 december terecht voor een intieme champagne experience waar sprankeling en toasten voor een goed doel centraal staan. Een mooie gelegenheid om samen te zijn! De pop-up champagne experience van Moët & Chandon vindt plaats in het mooie Chapter 4 van The Collection waar high-end kantoorruimtes gevestigd zijn én waar je naar hartelust kunt netwerken.

Proost voor een goed doel

Moët & Chandon zal in december de magie van haar exquise champagne naar voren laten komen tijdens verschillende tastings en activiteiten zoals masterclasses en huiskamerconcerten. Aan de champagnebar, het hart van het huis, drink je een glas Moët Impérial en bescherm je hiermee één vierkante meter natuur via EarthToday. Hiermee laat Moët & Chandon zien dat ze zich inzetten voor de bescherming van het terroir van de Champagnestreek en de rest van de planeet.

Vertier voor de zintuigen

Zin in een uitje? Maak er dan een magisch Moët moment van met een live huiskamerconcert door Alain Clark of Yuki Indy of verrijk je kennis doormiddel van een masterclass van onder meer Anke de Jong, Danie Bles, Ronald van der Kemp en Ron Simpson met interessante insights over mode, ondernemen en de wereld van magazines. Wel even reserveren!
Moët chandon

Het Moët & Chandon Canal House is geopend van zaterdag 11 december tot en met dinsdag 21 december van 16.00 – 00.00 uur.
Proeverijen vinden plaats in de weekenden vanaf 18.00 uur en zijn alleen vooraf te boeken.

Informatie over de evenementen en kaartverkoop hiervan volgt later. Je kunt dit volgen via www.pressforchampagne.com

Moët & Chandon Canal House volgt de RIVM corona-richtlijnen en maatregelen die op dat moment gelden. Houdt de website www.pressforchampagne.com dan ook goed in de gaten wat betreft openingstijden.