Met deze handige truc kun je online artikelen opslaan en offline lezen

Het overkomt mij heel vaak dat ik op m’n iPhone een interessant artikel voorbij zie komen want ik graag wil lezen, maar waar ik op dat moment geen tijd voor heb. Wanneer ik dan wél tijd heb om het artikel te lezen en het artikel op internet te zoeken is het ineens spoorloos verdwenen. Onwijs irritant vind ik dat, maar gelukkig heb ik een oplossing voor dit probleem gevonden!

Lees ook: Deze 5 boeken zijn het ideale leesvoer voor op vakantie

Wat heb je nodig?:
Een iPhone (sorry Android gebruikers) met iOS 9 of een nieuwere versie van iOS.

En dan:
Wanneer je de eerstvolgende keer op Safari een artikel voorbij ziet komen die je wilt bewaren, tip je op het doosje met de pijl aan de onderkant van je scherm. Vervolgens tik je op ‘Save/opslaan als PDF naar iBooks’. Daarna open je de iBooks-app en lezen maar! Tip: je kunt de opgeslagen artikelen ook offline lezen. Handig!

Lees ook: Reisverhaal: ”Ik vertrok naar Balie en kwam tot mooie inzichten”