De grootste interieurtrends voor 2017

Jouw huis is de aller- állermooiste plek op aarde en daarom wil je dat het er tiptop uit ziet. Een beetje volgens jouw smaak en een beetje volgens de laatste trends. Ja.. trends. Zelfs al volg je ze niet, er zijn van die dingen die je onmogelijk kunt missen. Gewoon. Omdat je ze NU wilt hebben.

jungle Via
jungle fever Via

Jungle fever
Ze waren in 2016 al niet aan te slepen: huisplanten. In het nieuwe jaar gaan we hier lekker mee door… misschien ben je er inmiddels achter gekomen dat geen enkele plant het bij jou overleeft? Dan kies je toch voor een groen behangetje of een stel kussens. Het is tijd om het nóg groener in huis te maken.

groen interieur Via

dekbed Via

Groen, groener, groenst
Logisch want ‘greenery’ is dé Pantone kleur van het jaar en we zien ‘m nu al overal. ‘Greenery’ hoeft niet per se als bladgroen in huis te verschijnen, een groene stoel, een groen tapijt of een hele groene muur mag ook best om de boel een beetje op te frissen.

geometrisch Via
geometrisch
Via

Geometrische vormen
Coole hoekige vormen worden razend populair. De schuine, rechte en strakke lijnen creëren een modern gevoel en verschijnen overal. Neutraal of in kleur. Hoe zou jij ze in huis halen?

koper Via

koper Via

Koper enzo
Metallic accenten zijn hot en shinen zeker in menig interieur. Dit jaar zijn we nog iets specifieker, want als het op accenten aankomt kiezen we voor koper.

hygge Via
hygge Via

Hygge
Hebben we geleend uit Denemarken en is inmiddels niet meer weg te denken. Een knusse sfeer creëren is alles wat we willen en daarvoor zijn de dekentjes, kaarsen en natuurlijke materialen niet aan te slepen!

geurkaars
Peony & Blush Suede geurkaars, €51 Jo Malone
geometrisch
Kleurrijk kussen, €49 The Pillow Room

Lees ook: shoppen in Amsterdam, de Utrechtse straat.