Deze 5 kledingitems mag je als dertiger heus nog wel dragen

Laatst kwam ik op het internet een hele waslijst tegen met kledingstukken die boven de dertig verboden zijn. Ze zouden te jeugdig zijn en niet meer in jouw volwassen leven passen. Nu denken wij daar heel anders over, want je draagt toch waar je je goed in voelt? Ongeacht je leeftijd. Soms kan een twintiger totaal de plank misslaan in een kroptop terwijl deze bij een dertiger totaal niet misstaat. Zie hier de lijst:

crop top
1. Crop tops
Laten we zeggen: het dragen van een crop top heeft niets met leeftijd te maken maar met hele andere zaken. Hoe vaak sta je in de sportschool bijvoorbeeld?

platform
2. Platform pumps
Zijn uitermate geschikt voor dertigers, mits ze op hakken kunnen lopen. Maar dat geldt voor iedere leeftijd… en het is heus niet zo dat een gebroken enkel minder snel geneest als je dertig bent. Nog een ding: als je dertig bent, heb je de Spice Girls écht meegemaakt en weet je nog waar de hele platform trend vandaan komt.

tuinbroek
3. Tuinbroeken
Er wordt gezegd dat de tuinbroek echt niet meer kan als je dertig bent. Why? De enige reden die wij ons kunnen bedenken is: als je ‘m niet kunt combineren moet je de tuinbroek niet dragen. Maar met een pump of witte sneaker en een bretons streepje staat de tuinbroek enig!

glitter
4. Glitters
Dertigers mogen niet meer shinen. Althans dat staat geschreven op het internet… wij vinden glitters een feestje en hier en daar een sparkle misstaat je nooit.

leopard print
5. Leopard print
Is áltijd goed. Ik herhaal: ALTIJD! Degene die panterprintjes voor dertigers afschrijft, heeft het vast niet goed begrepen. De tijd dat alleen de Veerkampjes zich hulden in panterprint is namelijk allang voorbij.