Ben jij klaar voor Het Grootste Zwanenmeer ooit?

Half december komt het grootste Zwanenmeer ter wereld uit China naar Nederland. Stardust Theatre heeft, in samenwerking met ballet-maestro Derek Deane, deze versie van Het Zwanenmeer geproduceerd en ingestudeerd met het Shanghai Ballet.

Het Zwanenmeer kennen we natuurlijk allemaal maar de nieuwe versie van van ‘Het Zwanenmeer’ heet niet voor niets ‘Het Grootste Zwanenmeer Ter wereld’. In plaats van 16 zwanen zullen er deze voorstelling maar liefst 48 zwanen de show stelen. De voorstelling zal vanaf 17 december 2015 tot en met 17 januari 2016 in verschillende theaters door heel Nederland te zien zijn. De landelijke premiere vindt op 18 december in het Chassé Theater in Breda plaats.


De keuze om Derek Deane deze versie van Het Zwanenmeer te laten produceren, is niet uit de lucht komen vallen. Deane heeft namelijk met het National English Ballet al heel wat grote producties op zijn naam staan en hierdoor heeft hij een enorme reputatie in de balletwereld opgebouwd. Het belooft een prachtig spektakel te worden en wij weten in elk geval wat we dit jaar bovenaan ons kerst-verlanglijstje zetten!

Lees ook: 10 Lievelingsboeken voor mee op reis

Foto’s via

Tickets zijn te boeken via

Lees ook: Dit is waarom iedereen het over de nieuwste workout ‘Barre’ heeft.