7 Surf & Yoga Retreats voor Balans

Wat mij betreft is het één van de beste combinaties mogelijk: surfen & yoga. Na mijn eerste surfles in Australië was ik hooked! Surfen is zó verslavend! Nog voordat yoga heel hip werd in Nederland, was het al niet meer dan normaal voor Australische surfers om ook aan yoga te doen. Dit zijn een paar hele goede Surf en Yoga Retreats om je mentale & fysieke balans weer te vinden!

Lees ook: 7 tips voor vrouwelijke solo reizigers

1. Escape Haven – Women’s Surf
Surf & Yoga Retreats Escape Haven
Yoga & Spa Retreats Bali – Byron Bay & Pop Ups in Portugal – Marocco – Sri Lanka en Noosa Escape Haven bieden je het hele pretpakket: surfen, yoga, meditatie, massages en een fantastische verblijfplaats. Je kunt kiezen uit 3 top pakketten: Revive, Renew of Refresh. De Revive-optie biedt 6 surflessen (suppen kan ook), 6 yoga- & meditatielessen en een verblijf op 5 sterren niveau…

Een retreat is hier te boeken vanaf ongeveer 2000 euro.

2. Tipivalley Algarve Surf & Yoga Retreat – Portugal
Surf & Yoga Retreats Tipi
Hier slaap je in super mooie tipi’s, midden in de natuur. Dit is ‘glamping’ zoals het ooit bedacht is! Duurzaamheid & ‘simple living’ zijn hier heel erg belangrijk. Naast de surf- en yogalessen op ongerepte stranden, kun je ook een massage boeken of gaan paardrijden in de mooie omgeving. Het eten schijnt verrukkelijk te zijn…

Prijzen zijn hier op aanvraag.

3. Surf Sistas – Bali Surf & Yoga Island Surfari
Surf & Yoga Retreats Sistas
Tijdens de 10 daagse ‘surfari’ surf je op de mooiste stranden van Bali & Nusa Lembongan. Daarnaast is er gelukkig genoeg tijd om te snorkelen en je billen te verbranden. Er zijn ook surf retreats te boeken in Cornwall, Wales, Frankrijk & Costa Rica.

De Bali Surfari is hier te boeken vanaf 1096 euro.

4. Surf Goddess Retreats – Bali, Seminyak
Surf & Yoga Retreats Goddess 2
Deze retreats scoren heel erg hoog op Tripadvisor! Misschien is het wel één van de beste Surf en Yoga Retreats die er bestaat, als je de pers mag geloven. Na een korte blik op de website begrijp je waarom. De kamers lijken wel recht uit een woontijdschrift te komen! Hier geniet je van de spa, een heerlijk gezond menu, slaap je in een droomkamer en je dagen zijn gevuld met surf- en yogalessen. Na 12 jaar ervaring kun je er wel op vertrouwen dat ze hier weten wat ze doen. “Your inner surf goddess awaits you”!

Hier te boeken vanaf 2020 euro.

Kijk voor de rest van de lijst op www.littlewanderbook.com!