6 x een frisse blik op witte eyeliner

De meeste vrouwen weten niet wat ze er mee aan moeten: witte eyeliner. Als je wel weet wat je ermee moet staat het beeldschoon en zie jij er altijd fris uit.

1. Frisse blik
Ben jij oververmoeid of heb je gister iets te diep in het glaasje gekeken? Met witte eyeliner op je onderooglid zie jij er al snel fris uit. Het zorgt ook nog eens voor minder rode ogen dus die waterige drank ogen verhul jij eenvoudig.
eyeliner

Zo heb je in mum van tijd een heuse spa. Gewoon thuis.

2. Voor perfect gevormde wenkbrauwen
Gebruik de witte eyeliner om de vorm van jouw wenkbrauwen te definiëren. Doe dit voor het epileren of kleuren zodat je nooit de fout ingaat. Markeer met de witte eyeliner de ideale vorm en dan is het een kwestie van binnen de lijntjes blijven.

wenkbrauwen

3. Dramatische look
Je kunt eyeliner in lagen opbouwen. Begin dus met een flinke streep zwart en teken daarboven een witte streep. Eenvoudige beautytip met een groots resultaat.

witte eyeliner

4. Optische ooglift
Met eyeliner onder de wenkbrauwen en rondom het oog creëer je eenvoudig een open blik. Het lijkt of jouw ogen groter zijn.

ooglift

Dit zegt jouw oogkleur over je gezondheid.

5. Vul je bovenooglid met witte eyeliner
Laat jouw ogen spreken door het bovenooglid op te vullen met een witte streep. Verder niks. In combinatie met wat lippenstift zie jij eruit als een vamp.

beauty

6. Accentueer de binnenste ooghoeken
Maak de binnenste ooghoeken lichter met wat witte eyeliner. Veeg deze voorzichtig uit. Het lijkt tricky maar het resultaat is oogverblindend. Weet je wie deze truc regelmatig toepast? Juist: Blake Lively.
ooghoek

Volg ons ook op Instagram