6 quotes van Dalai Lama om bij stil te staan

Soms heb je andermans wijsheden nodig om jezelf weer op de rit te krijgen. De quotes van Dalai Lama helpen daar zeker bij! Ze veranderen jou kijk op de wereld en maken jouw leven maar ook het leven van iedereen om jou heen stukken fijner. Z’n woorden zijn altijd raak en o zo waar, laat je inspireren door deze fantastische man! Want hij is misschien wel ’s werelds grootste influencer.

dalai lama

1. Soms wil je iets zo graag hebben omdat je denkt dat het je leven verrijkt. Krijg je het niet? Dan blijkt vaak dat je het ook helemaal niet nodig had!

6 dingen die je moet weten over The Law of Attraction

quote

2. Deze kennen we al, maar hij hoort zeker in het rijtje thuis. Please wees lief voor jezelf! Dan ben je automatisch ook liever voor anderen.

quote2

3. Dit is een duidelijke uitspraak, zeker in deze tijd. Mensen vermoorden elkaar omdat ze in iets anders geloven. Kies vriendelijkheid als geloof, dan zijn veel problemen de wereld uit.

quote5

4. Snap je ‘m niet? Denk dan maar eens aan de chaos die één minimug kan veroorzaken.

quote3

5. Het maakt niet uit hoe moeilijk jij het hebt of hoe pijnlijk de situatie is, als je de hoop verliest ben je pas echt verloren. Soms is hoop het enige wat je nog hebt in zware tijden. Hou daar aan vast, laat het nooit los!

Good Karma: 21 leefregels voor een positief en eerlijk leven

quote 6

6. Het is zo makkelijk om aardig te zijn! Toch zijn we het vaak niet, we houden een muurtje hoog voor degene die we niet kennen, zijn bang voor hen die niet dichtbij ons staan. Afstand. Maar laat ook eens iemand die eenzaam is dichtbij komen, schenk iemand die je niet per se kent een beetje van jouw aardigheid.