11 x unieke travel tatoeages voor de reislustigen onder ons

Tatoeages zijn definitief. Wanneer je er eenmaal één hebt laten zetten, blijft-ie daar voor de rest van je leven. Daarnaast zijn ze er in allerlei soorten en maten en zit er achter elke tatoeage een ander verhaal; iedereen heeft zo z’n eigen redenen om er een te laten zetten.

Lees ook: Vrouwen winnen strijd tegen borstkanker en tatoeëren borsten

Het tijdperk dat tatoeages enkel de armen van zeelui of gespuis sierde, zijn we inmiddels gepasseerd. Het lijkt wel alsof de tatoeage met een comeback bezig is, want je ziet ze bijna overal! Voor elke doelgroep zijn er ‘aparte’ exemplaren, dus ook voor de groep ‘reislustigen’. Ben je zó gek op reizen dat je overweegt om een mooie reistatoeage te latten zetten, of wil je je collectie uitbreiden met een aantal mooie reistatoeages? Neem dan even de tijd om je te laten inspireren door onderstaande afbeeldingen!

Tatoeages als aandenken

Wij zijn dol op minimalistische exemplaren en houden zelf van zo fijntjes mogelijk. Maar over smaak valt uiteraard niet te twisten. Je kunt het zo gek bedenken als je zelf wilt. Wat reistatoeages erg bijzonder maakt, is het feit dat je op reis kunt laten zetten. Of: onthoud een belangrijk onderdeel van je reis en laat die in je lichaam graveren. Zo heb je altijd een aandenken. Kijk wel uit met de namen van vakantieliefdes. Dit raden wij af.

wereldkaart rug Afbeelding via

golf arm Afbeelding via

skyline tatoeage Afbeelding via

bergen op schouder tatoeages Afbeelding via

wereldbol arm Afbeelding via

vliegtuig tatoeage Afbeelding via

skyline tattoo Afbeelding via

bergen arm Afbeelding via

bootje pols tatoeages Afbeelding via

luchtballon pols Afbeelding via

papieren vliegtuig enkel Afbeelding via

Lees ook: De geometrische tatoeages van deze artiest zie je plots overal!