P/R/E/S/S/R/O/O/M: The Bottomless Brunch

Bij mij om de hoek zit het INK hotel. Een verdomd fraai hotel met een nog mooier restaurant: Pressroom genaamd. Dit komt zo: omstreeks 1900 was deze plek hét kantoor van de Nederlandse krant ‘De Tijd’. Alle kranten zaten destijds midden in het centrum want daar gebeurde het. Nu gebeurt het hier nog steeds, maar op een andere manier. Tegenwoordig hoef je geen inkt te verspillen om bij The Pressroom te dineren of brunchen. Het is een fijne plek om een vorkje te prikken, te borrelen of om op een zondag The Bottomless Brunch te proberen. Dit laatste deden wij en deze brunch is heaven!
zalm
Om te beginnen krijg je een cocktail aangeboden. Je kunt kiezen uit een Bloody Mary (als je nog katerig bent van de dag ervoor), een Mimosa en de laatste cocktail ben ik vergeten. Keuze genoeg in ieder geval. Als je na je cocktail nog een alcoholische versnapering blieft, krijg je ongelimiteerd bubbels bijgeschonken. Kijk, dat is nog eens gul. Al deze drank vraagt om een goede bodem en die krijg je ook. Tijdens The Bottomless Brunch kun je een hartig en een zoet gerecht van de kaart kiezen. Ik nam een avocado zalm toast en mijn vriend koos voor een portie Eggs Florentine. Eigenlijk ben je na deze gang al verzadigd… maar als je nog een glaasje bubbels krijgt, komt de trek in een zoete versnapering vanzelf! Na het smakelijke hartige gerecht blieft men immers wafels of wentelteefjes met een flinke toef room. Pressroom is een puike centrale plek voor een verrukkelijk zondagse brunch. Leuk om je middag shoppen mee te beginnen en het kost maar €29,95 inclusief de drankjes.
wafel
brunch0