Advertorial

Deze trucjes voor op je smartphone wil je echt weten

Mijn telefoon wijkt nooit van m’n zijde. Handig maar soms ook irritant… dan denk ik weer aan een detox maar dit komt er maar niet van. Ik heb ‘m namelijk écht nodig voor mijn werk en dat werken op je telefoon wordt steeds gemakkelijker gemaakt. Door Android: een besturingssysteem voor voornamelijk telefoons en tablets. Het is de basis waarop al je apps draaien. De verbinding tussen jou en je mobiele apparaat. En die verbinding is er iedere dag… dus het zou fijn zijn als alles werkt zoals jij dat wil.

Precies daarom heeft Samsung ‘Android & You’ gecreëerd, dit is een serie video’s waarin je stap voor stap alle nuttige functies van je telefoon leert kennen. Je kunt alle video’s hier bekijken maar deze tools mag je zéker niet missen.

Het Android besturingssysteem is niet alleen nuttig maar het heeft mij ook geholpen om mijn telefoon te personaliseren. Zo kun je zelf een thema kiezen, passend bij jou stijl. Op deze manier is niet alleen de buitenkant maar ook de inhoud van mijn telefoon een lust voor het oog.

Daarnaast is het super handig dat ik m’n teksten kan bewerken! Wat dacht je van dik gedrukte woorden? Of schuine teksten? YOU NEED IT! We zijn allemaal druk en hebben genoeg te doen op een dag. Een groot deel van mijn werkzaamheden doe ik tegenwoordig mobiel. Denk aan: mails versturen, navigeren, sms’en en bellen. Deze tool komt mij dus zéker van pas:

Dan is er nog zo’n ding waar ik voorheen altijd tegenaan liep: speciale leestekens. Waar staan die dingen? Nou hier dus:

Ik werk nog sneller als ik belangrijke stukken tekst gewoon kunt kopiëren. Ook dit is zo gepiept! Die belangrijke mail van een collega, een adres of gewoon een mooi geschreven stuk tekst, alles is deelbaar.

Android & You is voor mij écht een uitkomst. Je kunt er super efficiënt mee werken en het is niet ingewikkeld. Naast de how-to’s die laten zien hoe de ‘essentials’ werken, heb je ook video’s die je alle ins en outs laten zien over thema’s zoals: Cooking, productivity, Health en Travel. Vergeet deze zeker niet te checken op Android & You.