Advertorial

Healhty lunch: wrap met makreel en andijvie


Omdat het januari is, ben heel bewust bezig met wat ik eet. Afgelopen maand heb ik mijn levensstijl met specialisten onder de loep genomen en daaruit bleek dat ik meer vis en groenten moet eten. Vlees en zuivel eet ik liever niet of zo min mogelijk en daarom lunch ik tegenwoordig met een flinke portie groen. Deze wrap met zelfgemaakte plantaardige kruiden’boter’ van Becel 100% plantaardig, andijvie, komkommer, radijs en makreel is makkelijk om te maken en gruwelijk lekker!

Dit heb je nodig:
1 volkoren wrap
Andijvie
Radijs
Komkommer
Makreel

Voor de plantaardige kruiden’boter’:
Becel 100% plantaardig met avocado-olie & limoenolie
Bieslook
Peterselie
1 teentje knoflook

Zo maak je het:
Maak eerst de kruiden’boter’. Laat de Becel 100% plantaardig met avocado-olie & limoenolie op kamertemperatuur komen. Hak de bieslook en peterselie fijn en pers het teentje knoflook met een knoflookpers. Meng de ingrediënten en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de komkommer in stukjes en de radijs in plakjes. Vervolgens verwarm je de wrap in de magnetron of in een pan. Dan smeer je er een dikke laag zelfgemaakte kruiden’boter’ op en vervolgens ga je de wrap beleggen met de andijvie, makreel en schijfjes radijs en komkommer.

kruidenboter

becel 100% plantaardig