De energie van deze week opent oude wonden

Wekelijks lees ik op het Instagram account van mijn teacher Andreas Trussat wat de energie van de week is. Inspirerend en ik vind het een fijne guide om de week wat beter te begrijpen. Deze week komt Chiron terug in het teken Stier en dit verandert het bewustzijn van de wereld en de mensen. Het opent ook oude wonden. Verzamel de moed van de stier om deze wonden te genezen zodat je verder kunt met je leven.

Om nog iets dieper in te gaan op de energie van de week heb ik zelf nog wat extra informatie verzameld.

Chiron in het teken Stier
Chiron wordt ook wel de gewonde heler genoemd. Toen hij zelf gewond raakte, moest hij sterven om de pijn kwijt te raken. De dood is dan ook geen negatief begrip maar júíst een moment voor transformatie, een nieuw begin. Dit wetende kun je deze week ook zien als een nieuw begin. Maar voordat het zover is moet je oude wonden helen. Dit zijn vaak diepe pijnplekken in je ziel en het vergt de moed van een stier om deze onder ogen te komen. Het zijn onzekerheden (soms al vanuit de kindertijd) en ingesleten patronen. Wanneer je deze pijnplekken liefdevol benaderd, creëer je meer zelfliefde. Eigenwaarde is belangrijk om verder te komen in het leven: pas als je van jezelf houdt, geef je een ander de kans om van jou te houden. Dan is de kans groter dat je je soulmate ontmoet.

Dit bericht bekijken op Instagram

Monday, this week Chiron is re-entering Aries, it will change the consciousness of the world and people. And it will also open wounds from the past. Have the courage of an Aries, to clean, fix and heal them to move on. #ATY #AndreasTrussatYoga #Monday #Chiron #reentering #Aries #change #consciousness #world #people #open #wounds #past #courage #clean #fix #heal #move #on #lifecoach #yogacoach #energyoftheweek

Een bericht gedeeld door Andreas Trussat (@andreastrussatyoga) op