Een beter alternatief: Vegetarische biefstuk

Omdat we steeds meer weten over de vleesindustrie, ruilen steeds meer mensen hun stukje vlees in voor een vega-variant. Al is dit nog steeds een klein deel van de bevolking… de meeste mensen eten niet zoals vroeger dagelijks een stuk vlees. En gelukkig wordt het ons steeds een beetje makkelijker gemaakt om te kiezen voor plantaardige producten.

Zo is er sinds kort een 100% plantaardige biefstuk in productie! Jawel, een fabriek in Holten heeft anderhalf jaar aan deze luxe vleesvervanger gewerkt en het resultaat mag er zijn. Erik de Mönnink heeft samen met Vivera de smaak, textuur en samenstelling van de vegan biefstuk tot in detail bepaald en het resultaat mag er zijn. De vegan biefstuk smaakt naar echte biefstuk, heeft dezelfde textuur en ziet er hetzelfde uit. Alleen dan is er niks vlezigs aan. Er wordt enkel gebruik gemaakt van plantaardige ingredienten en daar merk je niks meer van als de vegan biefstuk op je bord ligt.

vivera-veggie-steak

Beeld: Vivera